Grupperejser

Jo flere, desto bedre.

Eurocampferie med en større gruppe

Planlægger I en ferie med din idrætsforening, med skoleklassen eller med en del venner og har I derfor brug for at bestille fire eller flere boliger på en gang? Så har vi muligvis noget for jer.
Vi bliver ofte spurgt om det ikke er muligt at bestille Eurocamp boliger til en gruppe venner, en forening eller en skoleklasse. Det er i princippet muligt, dog desværre ikke på alle campingpladser ej heller alle grupperinger.
Group Holidays in Europe - group climbing rocks

Hvilken form for grupperejse planlægger I?

Vi glæder os over alle former for grupper – det gælder også klub- eller virksomhedsarrangementer og foreningsrejser.

Friends partying at their huts

Find den rette destination og den passende bolig

Her finder du et udvalg af mulige pladser, hvor det er oplagt at rejse til i grupper. Det er nemlig ikke alle campingpladser, hvor det er muligt at booke boliger til større grupper. Men takket være det store antal campingpladser er der bestemt også den rigtige plads for jer. Der er også en stort udvalg af typer boliger i forskellige prisklasser I kan vælge at bo i. Der er de praktiske Classic mobilhomes, safariteltene, moderne boliger med flere sove- og badeværelser, men også klassiske bungalowtelte, lodges og hytter.

Se lidt nærmere på vores boliger.

Der er kun få skridt til en bestilt grupperejse

Vi hjælper meget gerne med jer rejseplanlægning, specielt ang. valg af bolig og campingplads eller pladser, hvis I skulle vælge at lave et stop på vejen.

  • Fortæl os, hvad I forestiller jer omkring den forestående grupperejse – klik på nedenstående link og fylder formularen ud og vender vi hurtigst muligt tilbage med nogle forslag.
  • I kan også ringe til os og lad os hjælpe med planlægning. Kontorets åbningstider er mandag til fredag 9-17 og vi kan træffes på telefonnummeret 80711163.
Priserne retter sig efter antallet af de ønskede boliger, boligtypen samt rejsetidspunkt og varighed. Vi laver gerne et individuelt tilbud til jer.
Bemærk: Alle gruppebestillinger skal godkendes af den respektive campingplads.