Udstyr til babyer og småbørn

Tilbehør til de små

Vi har et stort udvalg af udstyr til babyer og mindre børn på alle vores campingpladser, hvoraf meget er ganske gratis! Denne service er perfekt for alle småbørnsfamilier, som altså ikke behøver at stresse over, om de nu kan få plads til det hele.
Følgende udstyr kan forudbestilles, men kun så længe lager haves, så vi anbefaler, at du bestiller i god tid.

Sikkerhedslåger er standard i alle vores mobilhomes, så spørg din guide om dette ved ankomst.
Bemærk, at der ikke er plads til rejsesenge i forældresoveværelset i vores mobilhomes. Rejsesenge måler 101cm x 71cm. Alt udstyr fås kun, så længe lager haves.

Ekstraudstyr (skal bestilles inden ankomst)

  • børneseng - gratis
  • højstol - DKK 15 per overnatning
  • klapvogn - DKK 23 per overnatning
  • trækvogn - DKK 23 per overnatning
  • babybad - gratis
  • potte - gratis
  • stoleforhøjer - gratis
  • puslebord - gratis
  • sikkerhedsgitter til terrasse - gratis

En sikker højstol

Reserver inden ankomst en sikker højstol for kun DKK 15 pr. overnatning. I Marie Marolle ugerne fra d. 28. maj til d. 18. juni 2016 er stolen gratis (skal dog stadig forudbestilles).

Vores børnesenge

Den behagelige børneseng er gratis. Bestil venligst inden ankomst. Bemærk: Børnesenge passer kun ind i forældrenes soveværelse i vores Aspect bolig.

All Terrain Buggies

En robust klapvogn

Terrængående klapvogne, som er lette at manøvrere og udstyret med store hjul, er perfekte til gåture i skoven, på marken, stranden eller rundt i ferieparken. Terrængående klapvogne kan lejes på udvalgte campingpladser for DKK 23 pr. dag (skal forudbestilles og skal min. lejes i tre dage).

Babybadewanne

Babybad

Et babybad kan du også leje gratis ved os. Du skal blot reservere den inden ankomst for at vi kan stille en frem til jer.

Trækvogn

Trækvognen er super praktisk til transport af alt det, I skal have med til stranden eller poolen og tilbage igen. Den kan selvfølgelig også bruges til trætte børn! Smart og sjovt køretøj for kun ca. DKK 22 pr. dag.

Puslebord

Du kan også få et puslebord på pladsen og vi bringer sågar en potte hen til din bolig. Bare husk at forudbestille det inden din ankomst.

Stoleforhøjer

En stoleforhøjer er en god ide til alle små campister, der er blevet for store til højstolen.

Sikkerhedsgitter til terrassen

Med et sikkerhedsgitter til terrassen kan hele familien slappe af på terrassen uden at blive forstyrret. Lågen er nem at montere og sikrer, at de små kan lege frit på terrassen, uden at du behøver at være bekymret for, om de stikker af.


Lej et af vores nye legetelte

Vores splinternye legetelte er en sand oase for de mindste. Her er skygge for solen, og teltet står klar ved siden af din feriebolig, når du ankommer.
Forudbestil et legetelt for kun DKK 28 pr. nat. Fås på alle ophold (fra tre nætter) og skal bestilles for hele ferieperioden.
Bemærk, at legeteltene ikke egner sig til at sove i. Sørg for at bestille legeteltet mindst fire uger før afrejse.

Play Tent

Legetelte fås her: