Udstyr til babyer og småbørn

Tilbehør til de små

Vi har et stort udvalg af udstyr til babyer og mindre børn på alle vores campingpladser, hvoraf meget er ganske gratis! Denne service er perfekt for alle småbørnsfamilier, som derfor ikke behøver at stresse over, om de nu kan få plads til det hele.
Følgende udstyr kan forudbestilles, men kun så længe lager haves, så vi anbefaler, at I bestiller i god tid.

Ekstraudstyr (skal bestilles inden ankomst)

  • børneseng - gratis
  • højstol - DKK 15 pr. overnatning
  • klapvogn - DKK 40 pr. overnatning
  • trækvogn - DKK 40 pr. overnatning
  • babybad - gratis
  • potte - gratis
  • stoleforhøjer - gratis
  • puslebord - gratis

Sikker højstol

Reserver en sikker højstol for kun DKK 15 pr. overnatning. I Marie Marolle ugerne fra d. 6. maj til d. 2. juni 2017 er stolen gratis (skal dog stadig forudbestilles).

Vores børnesenge

Den behagelige børnesenge (101 cm x 71 cm) er gratis. Bestil venligst inden ankomst. Bemærk: kun i Aspect og Avant mobilhomes er der plads til børnesengen i forældresoveværelset.

All Terrain Buggies

Robust klapvogn

Terrængående klapvogne kan fra sæson 2017 lejes på udvalgte campingpladser for 40 kr. pr. dag. De kan ikke bookes på forhånd, men i stedet direkte på pladsen.

Babybadewanne

Babybadekar

Et babybadekar kan I også leje gratis ved os. I skal blot reservere den inden ankomst for at vi kan stille en frem til jer.

Trækvogn

Trækvognen kan fra sæson 2017 lejes på udvalgte campingpladser for 40 kr. pr. dag. Denne kan ikke bookes på forhånd, men i stedet direkte på pladsen.

Puslepude

Du kan også få et puslepude på pladsen og vi bringer sågar en potte hen til din bolig. Bare husk at forudbestille det inden din ankomst.

Stoleforhøjer

En stoleforhøjer er en god ide til alle små campister, der er blevet for store til højstolen.

Sikkerhedsgitter

Med et sikkerhedsgitter til terrassen kan hele familien slappe af på terrassen uden at blive forstyrret. Lågen er nem at montere og sikrer, at de små kan lege frit på terrassen, uden at du behøver at være bekymret for, om de stikker af.