Det luksuriøse Avant mobilhome på tilbud

Kunne I godt tænke jer lidt mere luksus og komfort på campingferien? Nu får I det op til 30%.* Lær et mobilhome af den nye generation af campingboliger at kende. Ved hjælp af sit smarte design får I en helt anden campingoplevelse. Avant mobilhomes fås eksklusivt hos Eurocamp. Tilbuddet gælder på udvalgte campingplader for ophold på min. 3 overnatninger.

Så let er det:

 1. Book det luksuriøse Avant mobilhome
 2. i ferieperioden fra d. 1.4. til 27.5 nu
  på 45 campingpladser 30% billigere.
 3. I ferieperioden fra d. 27.5. til 1.7.
  sparer I 20% på 25 campingpladser.
 4. og på 11 af disse campingpladser
  sparer I endda 20% frem til d. 22.7.2017.
 5. Ophold skal min. være 3 overnatninger.

Flot, ik? Den store og delvist overdækket terrasse giver den ideelle nærhed til naturen og friheden.

De rummelige soveværelser er skønne steder til at trække sig tilbage. Sengene er lidt større og der er mere opbevaringsplads.


Her får I 30% på Avant

Book jeres luksuriøse Avant mobilhome på en af de udvalgte campingpladser frem til d. 27. maj 2017 og spar op til 30% på boligprisen.

avant_offer_mood_1


Her får I 20% på Avant mobilhome

Book jeres luksuriøse Avant mobilhome i ferieperioden fra d. 27. maj bis 1. juli eller - alt efter campingplads - endda frem til d. 22. juli 2017 og spar 20% på boligens pris.

avant_offer_mood_4


Betingelser for bookingen

*) Tilbuddet gælder kun for nye bookinger af et Avant mobilhome fra 3 nætter på udvalgte campingpladser. Ledigheden er begrænset. Kan kombineres med vennerabatten, singleforældrerabatten, bedsteforældrerabatten og loyalitetsrabatten.