Således er disse boliger udstyret:

Eurocamp er mere end bare mobilhomes og telte. Vi tilbyder mange andre overnatningsmuligheder, som er mindst lige så bekvemme... Uanset hvilken løsning, du ender med at vælge, kan du være sikker på, at du kommer til at bo godt og hyggeligt, uden at du skal gå på kompromis med komforten. Alle vores ferieboliger formår nemlig at kombinere komfort med glæden ved det simple friluftsliv og naturen.


Bungalow
Masai
Lodge
Massereau
Lodge
Mountain
Lodge

Soveværelser
2
2
3
3

Sovemuligheder
6
5
6
5 - 6

Badeværelse og toilet
1
1
1
1 - 2

Tørtoilet
-
-
-
-

Kombineret køleskab/fryser
-

Køleskab med fryseskuffe
-
-
-

Mikrobølgeovn
✔**
✔**

Ovn
-
-
-

Gaskomfur med 4 flammer

Stereo iPod dock
-†
-
-

Elradiator og ventilator
-††
-††
✔***

Opvaskemaskine
-

Hårtørrer
-
-

Uldtæpper & puder*

Sengelinned og håndklæder
✔*
-
-


*) Mange af vores gæster foretrækker at medbringe eget sengelinned eller soveposer, så du skal være opmærksom på, at dette ikke automatisk inkluderes i din booking. For at gøre det nemt, ikke mindst spare plads i kufferten, er det en god ide at bestille sengelinned og strandhåndklæder inden afrejse. Så er det hele klar til dig ved ankomst. Mere » 

**) En mikrobølgeovn med grillfunktion findes kun på campingpladserne med koderne: CD018 og CD019. ***) Der er ingen ventilator i Mountain Lodge.

†) På IL019 er der en ipod dockingstation

††) På IL019, CD018 og CD019 kan klimaanlægget både benyttes til at varme op og køle. 

Kitchen

Køkken

Køleskab med fryser, elkedel, kaffekande med filter, bestik, flade og dybe tallerkener, kopper, vinglas og drikkekrus, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, sakse, træske, serveringsske og opvaskebalje.

Household

Husholdning

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, kost, fejebakke og lille kost, el-ventilator og elektrisk radiator.
Alle ferieboliger er udstyret med elektrisk lys og stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter.

Outdoors

Terrasse

Grillsæt med tre dele (kun i udvalgte ferieboliger), udendørs spisebord, parasol, almindelige stole samt liggestole.