Glamping = glamourøs camping

Bliv glampist!

Glamping står for glamourøs camping og er den nye form for camping. Det er med andre ord en særlig luksuriøs og behagelig form for camping. Glem alt om utætte luftmadrasser og fugtige soveposer og nyd luksuriøs camping med Eurocamp. Tag på glamping fremfor konventionel camping og slap af ude i naturen i komfortable boliger med rigtige senge, stikkontakter, køkkenområde og køleskab – også inde i teltet! Alt ligger klart til dig og familien og boligen er komplet indrettet. Det eneste du skal gøre er at ankomme, pakke ud og nyde ferien.

Et eventyrligt safaritelt med stilfulde træmøbler, et moderne luksuriøst mobilhome med to badeværelser og en hems, en rummelig og fremragende udstyret bolig med terrasse… 

Vores eksklusive boliger opfylder fuldt ud de nutidige krav man har til luksuscamping – også kaldet glamping. Det er luksus og komfort kombineret med frihed og naturoplevelser.

Om det nu er safariteltet, mountain lodge eller vores splinternye luksus mobilhome, så er alle vores boliger fuldt udstyret med masser af komfort.

Safaritelte

Hvad siger du til en campingoplevelse ved den populære Gardasø på Camping Bella Italia eller på Camping Jungfrau, på kanten af de imponerende Alper? Denne schweiziske campingplads er omgivet af snedækkede bjerge samt ca. 72 vandfald. Slap af i den forrygende natur og nyd den enestående udsigt. Eller tag med toget i nærheden, som kører helt op til den højeste banegård i Europa.

Eurocamps safaritelte er, ligesom på vores andre campingpladser, rigtige telte, som er stilfuldt indrettet og tilbyder masser af komfort. Du sover i en rigtig seng med dyne, og når du vågner, spiser du morgenmad på en overdækket terrasse omgivet af dejlig natur. Det luksuriøse safaritelt har sit helt eget look og lokker med sine naturlige farver og materialer.

Den nye generation af mobilhomes: Aspect

På den fantastisk smukke Camping Domaine du Verdon i det sydfranske Provence kan gæsterne opleve den smukkeste natur. Campingpladsen er omgivet imponerende bjerge og desuden løber der en flod langs med pladsen. Der bliver ferien en perfekt kombination af smuk natur, afslapning og hyggelige aftener med god fransk vin og lækker mad på den overdækkede terrasse af vores imponerende Aspect mobilhome. 

Vores nye Aspect mobilhomes finder I også på en del andre campingpladser rundt omkring i Europa. Disse boliger har rigelig med plads og det gælder både indendørs som udendørs. Den moderne og komfortable indretning sørger for et fuldt ud afslappet ophold. Så luksuriøst kan campinglivet være.

Vores nyeste luksusmobilhome: Avant

Hvis I er til flotte poolanlæg med store, små og drejede vandrutsjebaner, så er Camping La Baume ved Côte d'Azur det helt rigtige sted. Her er der masser af underholdning og omgivelserne inviterer ligeledes til at blive udforsket. Efter en dag på stranden i Fréjus eller shopping i Port Grimaud kan I slappe af på den overdækkede terrasse af jeres lækre Avant mobilhome. Souvenirs osv. kan let opbevares i denne bolig, da der ved siden af det rummelige forældresoveværelse ligeledes er mere opbevaringsmuligheder.

Det går lidt roligere for sig i Dordogne på Camping La Palombiere. Midt i det bakkede landskab og den uberørte natur har I den perfekte chance for at slappe helt af, f.eks. i pladsens wellnessområde med sauna hydromassagebad. Her kan I booke vores 3-vær. Avant mobilhomes i innovativt design og en optimal ruminddeling, der bidrager til den hyggelige campingferie.