Glamping i Frankrig

Ren og skær nydelse: Glampingferie i Frankrig

Nyd ferien i det grønne med større standpladser. Mærk græsset mellem tæerne og de varme solstråler i ansigtet. Se, det er campingferie i Frankrig. Hvis I godt kunne tænke jer lidt mere end den normale campingferie, så book en af Eurocamps særligt luksuriøse mobilhomes - enten Avant eller Aspect. Hvis I hellere vil holde ferie i telt, så prøv vores skønne Safaritelt. Forkæl jer selv med lidt ekstra komfort på en af de mange vidunderlige campingpladser i Frankrig.

Vi har samlet et udvalg af nogle af Frankrigs beste campingpladser, for at lette jeres beslutning. Hvis man vil på glamping, så skal campingpladsens faciliteter også stemme overens med vores luksuriøse boliger.


Glamping er et forførende fænomen! Man kan nyde naturen og friheden på campingpladsen uden at skulle give afkald på en behagelig og hyggelig feriebolig.


Glamping luksuriøse mobilhomes og safaritelte i Frankrig

Mobilheim Aspekt, Camping St. Avit Loisirs DR019

Aspect: 100% Glamping

Meget stor, stilfuld og moderne. Det er vores super luksuriøse Aspect mobilhome med stort køkkenalrum, hyggeligt sofaområde, fladskærm, et top udstyret køkken (bl.a. opvaskemaskine) og store soveværelser med masser af skabsplads.

Gå ud på den ekstra store overdækkede terrasse, sæt jer i loungemøblerne og nyd en kølig drink. Så kan glampingferien begynde!

Aspect mobilhomes ›
Mobilheim Avant

Avant: attraktivt design

Vores nye luksusmobilhome er stilfuldt indrettet med et rummeligt køkkenalrum og soveværelse med ekstra skabsplads og rigtige dyner.

Det moderne køkken har sågar en opvaskemaskine, stor ovn og mikrobølgeovn. Via de dobbelte glasdøre kommer I ud på terrassen (ofte med overdækket terrasse). Camping kan være så behagelig!

Avant mobilhomes ›
Glamping in the Italian Lakes

Safaritelt: eventyr og komfort

Vores eksklusive safaritelte kombinerer naturens nærhed med behagelige senge, rigtigt trægulv og eget køkkenområde. Få en smagsprøve på Afrika i de sikre omgivelser på campingpladsen.

Få en god nattesøvn i et stabilt telt og nyd morgenmaden på den overdækkede terrasse. Slap af i solsengen og mærk roen i kroppen.

Safaritelt til 6 personer ›

Glamping i Frankrig: top 10

  1. La Sirène - Roussillon - Frankrig
  2. Le Val de Bonnal - Jurabjerge - Frankrig
  3. La Baume - Côte d'Azur - Frankrig
  4. Village Aloha - Languedoc - Frankrig
  5. Le Beach Garden - Languedoc - Frankrig
  6. Domaine des Naiades - Provence - Frankrig
  7. La Croix du Vieux Pont - Paris - Frankrig
  8. Domaine des Ormes - Bretagne - Frankrig
  9. Le Brasilia - Roussillon - Frankrig
  10. Le Ranc Davaine - Ardèche - Frankrig

Book glampingferien nu