Glamping i Italien

La dolce vita: Glampingferie i Italien

Campingferier i Italien er enormt populær. Smukke landskaber, hyggelige landsbyer og de mange lækre strande... Forkæl jer med lidt mere 'dolce vita' og book en glampingferie med Eurocamp! 

Nyd friheden på en campingplads kombineret med lidt ekstra komfort og luksus. Ville det ikke være lækkert med en ekstra stor og overdækket terrasse? Med behagelige loungemøbler? Eller med en smagsprøve på safari i Afrika? 

Vi har samlet et udvalg af nogle af Italiens beste campingpladser, for at lette jeres beslutning. Hvis man vil på glamping, så campingpladsens faciliteter også stemme overens med vores luksuriøse boliger.


Glamping med Eurocamp: Det er camping i luksusklassen omgivet af smuk natur og lækre faciliteter.


Glamping luksuriøse mobilhomes og safaritelte i Italien

Mobilheim Aspekt, Camping St. Avit Loisirs DR019

Aspect: 100% Glamping

Meget stor, stilfuld og moderne. Det er vores super luksuriøse Aspect mobilhome med stort køkkenalrum, hyggeligt sofaområde, fladskærm, et top udstyret køkken (bl.a. opvaskemaskine) og store soveværelser med masser af skabsplads.

Gå ud på den ekstra store overdækkede terrasse, sæt jer i loungemøblerne og nyd en kølig drink. Så kan glampingferien begynde!

Aspect mobilhomes ›
Mobilheim Avant

Avant: attraktivt design

Vores nye luksusmobilhome er indrettet stilfuld med et rummeligt køkkenalrum, soveværelse med ekstra skabsplads og rigtige dyner.

Det moderne køkken har sågar en opvaskemaskine, stor ovn og mikrobølgeovn. Via de dobbelte glasdøre kommer I ud på terrassen (ofte med overdækket terrasse). Camping kan være så behagelig!

Avant mobilhomes ›
Glamping in the Italian Lakes

Safarizelt: eventyr og komfort

Vores eksklusive safaritelte kombinerer naturens nærhed med behagelige senge, rigtig trægulv og eget køkkenområde. Få en smagsprøve på Afrika i de sikre omgivelser på campingpladsen.

Få en god nattesøvn i et stabilt telt og nyd morgenmaden på den overdækkede terrasse. Slap af i solsengen og mærk roen i kroppen.

Safaritelte ›

Glamping i Italien: top 10

  1. Bella Italia - Gardasø - Italien
  2. Portofelice - Adriaterhavet - Italien
  3. Pra Delle Torri - Caorle - Italien
  4. Norcenni Girasole Club - Toscana - Italien
  5. Parco delle Piscine - Toscana - Italien
  6. Marina di Venezia - Adriaterhavet - Italien
  7. Altomincio Family Park - Gardasø - Italien
  8. Parco delle Piscine - Toscana - Italien
  9. Ca'Savio - Adriaterhavet - Italien
  10. Il Collaccio - Umbrien - Italien

Book glampingferien nu