Azure Lounge med 3 soveværelser

Azure Lounge med 3 soveværelser udstyr

  1. 6 sovepladser (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med en ekstrastor seng
  3. 2 soveværelser med hver to enkeltsenge
  4. Moderne, åbent opholds- og spiseområd
  5. Fuldtudstyret køkken med bageovn (eller kombiovn), gasblus og køle-frysekombination
  6. Moderne badeværelse med brus og toilet
  7. Gasgrill (hvis tilladt)
  8. Hovedpuder & dyner*

Moderne mobilhome med 32m²

Det nye Azure Lounge mobilhome med 3 soveværelser er åbent og samtidig moderne og komfortabelt - perfekt til familier eller grupper.

Denne model er velegnet til et behageligt familieliv med et åbent opholdsrum med spisebord ved køkkenet. På den måde kan alle bruge tid sammen.

De to værelser med enkeltsenge har opbevaringsplads til tøj, legetøj og andet vigtig bagage. Forældresoveværelset har en queensize-seng med høje madrasser. På terrassen kan man nyde det udendørs opholdsrum og hyggelige grillaftener.


Azure lounge 3 bed holiday home

LOUNGE-FORSKELLEN

Azure Longe mobilhomes tilbyder nogle særlige faciliteter: Den enten fuldt (eller trekvart) overdækkede terrasse har en indbygget L-formet sofa med bløde puder og moderne udendørsmøbler med to ekstra komfortable liggestole.

Køkkenet er udstyret med en Nespresso-kaffemaskine, en kedel og en brødrister.

Og når dagen er omme, garanterer højkvalitets queensize madresser en god nattesøvn. At bo i Azure Lounge mobilhomes handler om de små ekstra goder.


Linen

Linnedpakke

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.

Sengelinned og håndklæder ›
Linen, Duvet and Towel hire