Azure Plus 2 sove- og 2 badeværelser

Ausstattung

 1. 5 sovepladser (vi anbefaler maks. 4 voksne)
 2. 1 dobbeltsoeværelse (160 x 200 cm, dyne 240 x 200 cm)
 3. 1 soveværelse med to enkeltsenge (70 x 190 cm) og en højseng (ca 60 x 180 cm)
 4. 2 bade værelser (1 med toilet)
 5. Separat toilet
 6. Opholds- og spisestue
 7. Kogeplade med mikroovn
 8. Køleskab med frys
 9. Opvaskemaskine
 10. Brødrister og kaffemaskine
 11. Stor, delvist overdækket terrasse
 12. Gasgrill

Innovativt design på 40m²

Vores Azure Plus mobilhome med 2 soveværelser på Camping Château de Fonrives, Dordogne (DR039), er blevet innovativt designet til at maksimere boligarealet. Indretningen er moderne og tilbyder et behageligt opholdsområde.
Den 12 m² store og delvist overdækkede terrasse udvider boligarealet til det fri. Og både fra køkken og opholdsstue samt fra soveværelset fører døre direkte ud til terrassen udenfor.
 1. Denne Azure-model tilbyder også et ekstra brusebad.
Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Der er 5 senge (maks. 4 voksne). Forskellen melllem denne bolig og standard Azure Plus mobilhome med 2 soveværelser er størrelsen (denne model byder på ca. 40m²), et ekstra badeværelse, et separat toilet og en højseng i børneværelset. I køkkenområdet er der kun kogeplader og ingen ovn, og i opholdsstuen kan sofaen ikke laves om til en seng.

Linen, Duvet and Towel hire

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned (til enkelt- og dobbeltsenge) og håndklæder hører ikke inkluderet. Man kan naturligvis medbringe sit eget sengelinned, men vi ved godt, at der også er nogle, som gerne vil have lidt ekstra plads i kufferten. Derfor kan håndklæder og sengelinned nemt bookes på forhånd - både samtidig med din Eurocamp-ferie, og ellers senest 4 uger inden afrejse.

Læs mere ›
Linen and towel hire