Azure Plus med 3 soveværelser

Udstyr

  1. 8 sovepladser (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge & 1 soveværelse med køjeseng
  4. Komfortabelt stue med sovesofa
  5. Fuldtudstyret køkken med gaskomfur, køleskab og opvaskemaskine
  6. Mikroovn, brødrister, elkedel, kaffemaskine
  7. Moderne badeværelse med bruser og håndvask
  8. Dyner & hovedpuder
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Stor, delvist overdækket terrasse

Moderne campingferie på 32m²

Azure Plus mobilhome med 3 soveværelser byder på et innovativt design og optimal plads til et komfortabelt camping-ophold. Det store soveværelse er mere rummeligt end i andre mobilhome, og queensize-sengen er bredere. Nyd det moderne interiør og den komfortable opholdsstue. Boligen har desuden mere opbevaringsplads end nogensinde før, og der er et moderne køkken, som fører til den delvist overdækkede træterrasse og giver mulighed for at udvide opholdspladsen udadtil. Ligesom Aspect-modellen tilbyder denne boligtype også et optimeret udendørsareal. Her er en stor, delvist overdækket terrasse, så man kan nyde de udendørs omgivelser.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.