Azure med 2 soveværelser

  1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 dobbeltværelse, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge
  3. Åbent opholds- og spisestue med sovesofa (1-2 pers.)
  4. Fuldtudstyret køkken med komfur, køleskab og mikroovn.
  5. Badeværelse med bruser og håndvask
  6. Dyner & hovedpuder
  7. Aircondition*
  8. Grill (hvis tilladt)
  9. Stor, delvist overdækket terrasse

Areal: 27-28m²

Det nye Azure mobilhome med 2 soveværelser er fleksibelt og moderne. I opholds- og spisestuen kan du slappe af efter en begivenhedsrig dag, lave mad sammen og drikke et glas vin eller to. Det centrale spisebord, som også kan bruges som yderligere arbejdsplads i køkkenet, skaber en åben atmosfære. Hjørnesofaen i stuen kan laves om til en dobbeltseng. Det store soveværelse har en queensize-seng, men det andet soveværelse har 2 enkeltsenge. Der er også ekstra opbevaringsplads til bagage, tøj og legetøj. Den lyse stue kan åbnes ud til den store, delvist overdækkede træterrasse. Komfortable havemøbler sikrer de afslappende timer udendørs.

*) På nogle campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.
Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).

Bemærk:Union Lido (IA015) er Azure modellen med to soveværelser 27m² stor og adskiller sig i layoutet fra Azure serien, da terrassen er mindre og vender til den smalle side af boligen. Billeder findes i billedgallerit ovenfor. 

2 bedroom azure

Azure med 2 soveværelser findes her:


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.