Azure med 2 soveværelser, barrierefri

  1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 soveværelse med enkelt- og højseng
  4. Central opholds-/spisestue med sovesofa (maks. 2 pers.)
  5. Fuldtudstyret køkken med 4 kogeplader (gas) og køleskab med frysedel
  6. Kombiovn
  7. Barrierefrit badeværelse med bruser, vask og toilet
  8. Rummelig træterrasse med rampe

30m² barrierefreier Wohnraum

Dette barrierefri Azure mobilhome med 2 soveværelser tilbyder moderne komfort og et rummeligt, åbent layout med barrierefri adgang til alle værelser. Den perfekte indkvartering for hele familien! Der er skydedøre til alle rum, og de store glasdøre, som fører ud til den overdækkede terrasse, der er forbundet med en rampe.
Den lyse, moderne opholdsstue har også køkken. Der er 2 soveværelser, og sofaen i opholdsstuen kan nemt omdannes til en ekstra seng, hvis det er nødvendigt.
Praktiske faciliteter omfatter et velindrettet badeværelse med trinløs adgang. Sengene i soveværelserne er desuden højere. 

På nogle campingpladser denne type bolig udstyret med aircondition. Når du søger ledige boliger, skal du kigge efter endelsen "AC".

Det barrierefri Azure mobilhome findes på følgende campingpladser:


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.