Azure Vista 3 soveværelser

Udstyr:

  1. 6 sovepladser (vi anbefaler maks. 4 voksne) 
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 2 soveværelser med 2 enkeltsenge
  4. Hyggeligt køkkenalrum
  5. Fuldtudstyret køkken med gaskomfur, køle/fryseskab og mikroovn
  6. Stor overdækket terrasse
  7. Moderne badeværelse
  8. Gasgrill (hvor tilladt)
  9. Dyner og puder (sengelinned kan bookes inden ankomst)

Den nyeste tilføjelse til Azure-serien

Med denne compact model, med 3 soveværelser, kan vi fra 2018 tilbyde jer et endnu større udvalg af vores populære Azure mobilhomes. Denne bolig er kun 2 m² mindre end Azure modellen med 3 soveværelser. 

I finder det samme moderne design, rene linjer og en fleksibel indretning med køkkenalrum og moderne brusebad. Forældresoveværelset er udstyret med en queensize seng og der er yderligere to soveværelser med hver især med to enkeltsenge. Der er således god plads til hele familien. Gennem dobbeltdøre bliver I ført fra opholdsstuen ud på den store, overdækkede træterrasse. Her har I mulighed for at benytte terrassemøblerne og slappe af under jeres ophold. 

Bemærk: Mål, rumfordeling og indretning kan variere fra de viste billeder.


Linen, Duvet and Towel hire

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned (til enkelt- og dobbeltsenge) og håndklæder hører ikke inkluderet. Man kan naturligvis medbringe sit eget sengelinned, men vi ved godt, at der også er nogle, som gerne vil have lidt ekstra plads i kufferten. Derfor kan håndklæder og sengelinned nemt bookes på forhånd - både samtidig med din Eurocamp-ferie, og ellers senest 4 uger inden afrejse.

Læs mere ›
Linen and towel hire