Barrierefrie Mobilhomes

Wheelchair adapted holiday homes, mobile homes, caravans
Eurocamp adapted mobile homes for wheelchair users


NOK PLADS TIL RIGTIG AFSLAPNING

Vores barrierefri boliger tilbyder de samme hjemlige detaljer inde og samme store udendørs terrasseområde, men med ekstra plads til en stressfri campingferie.
I alle værelser kan man bevæge sig rundt i kørestol. En rampe fra jorden fører op til træterrassen og hoveddøren, hvilket gør det nemt at bo i dette mobilhome. De praktiske tiltag omfatter også et velindrettet badeværelse uden trin samt håndtag til ekstra støtte. Tag endelig et kig nærmere på denne bolig!

Wheelchair adapted mobile homes

AZURE MOBILHOMES - 2 SOVEVÆRELSER

Denne boligtype tilbyder moderne komfort og en rummelig, åben indretning. Alle værelser er uden problemer tilgængelige for kørestolsbrugere.
Praktiske skydedøre skaber ekstra plads. Glasdørene giver et behageligt lys og fører til den store træterrasse. Takket være en rampe har kørestolsbrugere fri adgang til terrassen og boligen. Selv brusebadet er uden trin og har praktiske håndtag. I soveværelserne er sengene højere.

Denne boligtype findes på:

Azure med 2 soveværelser, barrierefri ›
Wheelchair adapted mobile homes

COMFORT MOBILHOME - 2 SOVEVÆRELSER

Det barrierefri mobilhome i Comfort-rækken er også velegnet til kørestolsbrugere og giver tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Det er praktisk møbletet og nemt tilgængeligt. Takket være den åbne planløsning og spiseplads er der masser af plads til både spisning og afslapning. Derudover kan bænken i opholdsstuen let omdannes til en ekstra seng, hvis I er en større familie på ferie.
Brusebadet på badeværelset er tilgængeligt og uden trin, og det fuldtudstyrede køkken har også en mikroovn.

Denne boligtype findes på:

Comfort med 2 soveværelser, barrierefri ›