Classic med 2 soveværelse (5 pers.)

Udstyr

  1. 5 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 soveværelse med 1 køjeseng eller 2 enkeltsenge
  4. Åben opholds-/spisestue med sovesofa
  5. Ovn, komfur & mikroovn (eller kombiovn)
  6. Køleskab
  7. Badeværelse med bruser og toilet
  8. Dyner og hovedpuder
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Træterrasse med havemøbler

Opholdsareal: 23m²

Denne udgave af vores Classic mobilhome med 2 soveværelser er perfekt for en mindre familie, og tilbyder 5 sovemuligheder. (Sofaen i opholdsstuen kan benyttes som soveplads for én person.)

Den åbne opholdsstue har et fuldtudstyret køkken, som gør selvforplejning nemt. Der er også et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med to enkeltsenge eller en køjeseng. Træterrassen giver udvidet plads til opholdsrumet, når man åbner dørene - ideelt til timer i det fri. Det er helt perfekt til en campingferie! Alle modeller har naturligvis et badeværelse med bruser, håndask og toilet. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.