Classic med 2 soveværelser (6 pers.)

Udstyr

  1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 sovværelse med 2 enkeltsenge
  4. Åben opholds-/spisestue med sovesofa
  5. Fuldtudstyret køkken med gaskomfur og køleskab
  6. Ovn & mikroovn (eller kombiovn)
  7. Moderne badeværelse med bruser og toilet
  8. Dyner og hovedpuder
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Træterrasse og havemøbler

Opholdsareal: ca. 23m²

Dette budgetvenlige og indbydende mobilhome er et godt valg til mindre familier eller par. Det åbne opholds- og køkkenområde giver plads til afslapning, madlavning og til fælles måltider. Der er også et badeværelse med håndvask og toilet. Der er desuden et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge (uden yderligere køjeseng). Bænken i opholdsstuen kan dog hurtigt omdannes til en dobbeltseng, så op til 6 personer kan bo i denne bolig.
Det meste af tiden tilbringer du sikkert i det fri, og mange Classic mobilhomes er udstyret med en træterrasse, der udvider opholdsarealt.
På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Linen and towel hire

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned (til enkelt- og dobbeltsenge) og håndklæder hører ikke med i udstyret. Man kan naturligvis medbringe sit eget, men vi ved dog godt, at der også er nogle, som gerne vil have lidt ekstra plads i kufferten. Derfor kan håndklæder og sengelinned nemt bookes på forhånd - både samtidig med din Eurocamp-ferie, og ellers senest 4 uger inden afrejse.

Læs mere ›