Classic med 3 soveværelser

Udstyr

  1. 8 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 2 soveværelser med 2 enkelt- eller 1 x 2 enkelt- og 1 x køjeseng
  4. Opholds-/spisestue med sovesofa
  5. Ovn, komfur & mikroovn (eller kombiovn)
  6. Køleskab
  7. Badeværelser med bruser & WC
  8. Dyner og hovedpuder
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Træterrasse med havemøbler

Opholdsareal: 31 - 34m²

Vores Classic mobilhome med 3 soveværelser er rummeligt og giver god værdi for pengene. Det er til dem, der elsker en udendørsferie, men ikke ønsker at gå på kompromis med at have deres egen hyggelige bolig. Selvom det er budgetvenligt, byder boligen på alt, hvad du behøver til en afslappet campingferie. Der er 3 soveværelser og et badeværelse med bruser og toilet. Køkkenet er udstyret med alt, hvad du behøver, og den lyse opholdsstue giver plads til både spisning og afslapning. Terrassen med havemøbler er også et dejligt sted at slappe af. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.