Classic med 3 soveværelser (6 pers.)

Udstyr

 1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
 2. 1 soveværelse med dobbeltseng
 3. 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge
 4. Centralt opholds-/spisestue
 5. Gas komfur
 6. Ovn & mikroovn (eller kombiovn)
 7. Køle-/frysekombination
 8. Badeværelse med bruser og toilet
 9. Dyner og hovedpuder
 10. BBQ Grill (hvis tilladt)
 11. Træterrasse med havemøbler

Budgetvenligt Classic mobilhome

Dette Classic mobilhome er fantastisk til unge familier. Det åbne opholds-/spisestue samt træterrassen, der er udstyret med havemøbler, byder på rigeligt med plads til afslapning. Det veludstyrede køkken gør selvforplejning letter, men hvem vil være inde og kokkerere, når man kan grille på terrassen? 

Udover soveværelset med dobbeltseng er der 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge, hvormed 6 personer kan overnatte. Vær opmærksom på, at der ikke findes nogen højseng i soveværelserne med enkeltsenge. Opholdsstuen har deruodver ingen sovesofa. Der er naturligvis badeværelse med bruser, håndvask og toilet. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.