Comfort Compact med 3 soveværelser

Udstyr

  1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og et med køjeseng
  4. Central opholds-/spisestue
  5. Gas komfur og kombimikroovn
  6. Køle-/frysekombination
  7. Badeværelse med bruser og toilet
  8. Dyner & hovedpuder
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Aircondition, træterrasse & havemøbler

En hyggelig campingbolig

Vores Comfort Compact med 3 soveværelser har plads til 6 personer og er den ideelle bolig til en afslappende campingferie med familien. Tekøkkenet med komfur og mikrobølgeovn rækker til at lave en lækker morgenmad eller en snack ved frokosttid. Men før du sidder fast i køkkenet, hvorfor så ikke smide maden på grillen og tilbringe nogle hyggelige timer på din terrasse? Udover et soveværelse med dobbeltseng, er der et andet med to enkeltsenge og et med køjeseng, så op til 6 personer kan sove komfortabelt. Bemærk venligst, at børnenes værelser ikke er udstyret med en ekstra seng, og at der ikke er sovesofa i opholdsstuen. Der er dog naturligvis også et badeværelse med bruser, håndvask og toilet.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.