Comfort med 2 soveværelser (4 pers.)

Udstyr

 1. 4 sovemuligheder
 2. 1 soveværelse med dobbeltseng
 3. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge
 4. Åben opholds-/spisestue
 5. Gaskomfur og kombiovn
 6. Køleskab
 7. Badeværelser med bruser, håndvask og toilet
 8. Varmeanlæg i opholdsrum og soveværelser
 9. Dyner og hovedpuder
 10. Grill (hvis tilladt)
 11. Træterrasse og havemøbler

Opholdsareal til 4 personer

Dette Comfort mobilhome med 2 soveværelser og 4 sovepladser er ideel for par eller små familier. Det er veludstyret, og har alt, hvad der er nødvendigt til selvforplejning - hvor det er tilladt, er der også en grill.

Layout kan variere i køkken og opholdsrum, men alle boliger har en åben opholds-/spisestue, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge samt et badeværelse og et toilet. Både inde og udenfor på træterrassen er der plads nok til både at spise og slappe af. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.