Comfort med 2 soveværelser (6 pers.)

Udstyr

 1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
 2. 1 soveværelse med dobbeltseng
 3. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge eller 1 køjeseng
 4. Opholds-/spisestue med sovesofa
 5. Gaskomfur
 6. Ovn & mikroovn (eller kombiovn)
 7. Køle-/frysekombination
 8. Badeværelse med bruser og toilet
 9. Dyner og hovedpuder
 10. Grill (hvis tilladt)
 11. Træterrasse og havemøbler

Mindsteareal: 23m²

Denne 6-personers model fra vores Comfort-serie er den ideelle base til en campingferie - med en hyggelig, åben stue- og spisestue samt to soveværelser (et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge). Familier med 5 eller 6 medlemmer kan nemt bruge sovesofaen i spisestuen, som kan omdannes til en ekstra dobbeltseng. Vær opmærksom på, at der ikke findes nogen højseng i soveværelset med enkeltsenge.
Takket være det veludstyrede køkken kan du nemt sørge for forplejning, og træterrassen giver ekstra meget opholdsareal. Så åbn blot dørene og nyd dit ophold i det fri! Alle modeller har selvfølgelig brusebad og toilet. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.