Comfort New Style med 2 soveværelser

Ausstattung

  1. 5 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge
  4. Åbent køkkenalrum med sovesofa (plads til en person)
  5. Komfur, ovn, mikroovn (eller kombiovn)
  6. Køle-/frysekombination
  7. Badeværelse med bruser
  8. Dyner og hovedpuder (uden sengelinned)
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Træterrasse med havemøbler

Areal: fra 24m²

Nyd ferien i den nye New Style Comfort mobilhome. I denne type er der to soveværelser, et badeværelse med bruser og et åbent køkkenalrum med køkken og spiseplads, hvor hele familien kan slappe af og tilbringe tid sammen. Den private terrasse er delvist overdækket, så I kan sidde i skyggen, hvis I har brug for en pause fra solens stråler. Hvis det er tilladt at grille på campingpladsen, står en grill til rådighed og indbyder til lange sommeraftener med god mad. Nogle mobilhomes er udstyret med aircondition. Vær opmærksom på, om der står "AC" efter boligbeskrivelsen i bookingprocessen. Denne boligtype kan bookes på  Camping Pra delle Torri og Camping Del Garda i Italien. 

Der er plads til 5 personer i vores Comfort New Style mobilhome (maks. 4 voksne) - der kan sove en person på sovesofaen i stuen. 

BEMÆRK: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Linen, Duvet and Towel hire

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.

Sengelinned og håndklæder ›
Linen