Comfort med 3 soveværelser (6 pers.)

Udstyr

 1. 6 sovemuligheder
 2. 1 soveværelse med dobbeltseng
 3. 2 soveværelser med enkeltsenge
 4. Central opholds-/spisestue
 5. Gaskomfur
 6. Ovn & mikroovn (eller kombiovn)
 7. Køle-/frysekombination
 8. Badeværelse med bruser og toilet
 9. Dyner og hovedpuder
 10. Grill (hvis tilladt)
 11. Træterrasse og havemøbler

Rummelig og åben bolig

Dette Comfort mobilhome er ideelt til familier, og har med sit åbne køkken- og stueområde masser af plads til afslapning og spisning.
Selvforplejningen er gjort nem takket være det veludstyrede køkken. Du kan også fyre op under grillen. Åbn dobbeltdørene til træterrassen og tilbring timer udendørs. Der er et soveværelse med dobbeltseng og to børneværelse med hver 2 enkeltsenge, så op til 6 personer kan sove i denne bolig. Vær opmærksom på, at der ikke findes nogen højseng i soveværelserne med enkeltsenge. Opholdsstuen har derudover ingen sovesofa. Der er naturligvis badeværelse med bruser, håndvask og toilet. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.
Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).

Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.