Comfort Vista med 2 soveværelser (6 pers.)

Udstyr

 1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
 2. 1 soveværelse med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge
 3. Centralt opholdsområde med sovesofa
 4. Store terrassedøre i køkken og opholdsområde.
 5. Gaskomfur, ovn* og mikroovn (eller kombiovn)
 6. Køle-/frysekombination*
 7. Badeværelse med bruser og toilet
 8. Dyner og hovedpuder
 9. Grill (hvis tilladt)
 10. Træterrasse og havemøbler

*) Se undtagelser nedenfor

Opholdsareal: Ca. 23m²

Vores Comfort Vista mobilhome tilbyder en luftig, åben og levende oplevelse takket være de store glasdøre, der fører ud på træterrassen. Terrassen er perfekt til fælles måltider og hyggelig selskaber. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Denne model er til maks. 6 personer og tilbyder en moderne indretning, et veludstyret køkken og to soveværelser: Ét med dobbeltseng og ét med to enkelsenge.Vær opmærksom på, at der ikke findes nogen højseng i soveværelset med enkeltsenge. Større familier kan dog benytte sovesofaen i stuen, som kan bruges til maks. 2 personer.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).

Vigtig information om udstyr:

 • På Camping Sole di Sari (Korsika) er der ingen ovn, men kun komfur og mikroovn. I stedet for køle-/frysekombination er der et normalt køleskab og en lille, seperat fryseboks.

Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.