Hundevenlige boliger

Eurocamp dog-friendly mobile homes
Eurocamp dog-friendly mobile homes

HUNDEN SKAL MED!


Hvis din trofaste, firbenede følgesvend og familiehund bare har brug for at komme med på ferie, så er det heldigvis muligt.
Vi har samlet de campingpladser, hvor det er tilladt at medbringe hunden. Derudover kan du se hvilke boligtyper, I må bo i med hund, og hvilke regler, der ellers skal overholdes, så jeres ferie med kæledyr bliver bedst muligt.


Mere info om campingplads med hund ›Udvalg af hundevenlig campingpladser ›
mobile homes, self catering accommodation, Eurocamp mobiles

Hundevenlige campingpladser


Vil du vide på hvilke campingpladser, hunde er tilladt? Så skal du se efter campingpladser med følgende billede:

dog-site-feature

Det er også muligt at bruge søgefilteret Hunde tilladt, for at finde alle de tilgængelige campingpladser.

VIGTIGT: Dette billeder viser, om hunde generelt er velkomne på campingpladser, og ikke om de er tilladte i vores boligtyper! Hold derfor øje med både boligtypen, og om hund er tilladt på pladsen, og at det ikke blot er muligt i vores hundevenlige bolig

Under hver campingplads findes et punkt under "Godt at vide" med information herom, og hvor på pladsen det er tilladt at have hunden med.

HUNDEVENLIGE BOLIGER

På de campingpladser, hvor hunde er tilladt, har vi som regel også boliger, hvor hunden må overnatte. Ofte er det mobilhome-typerne i Classic- og Comfort-serierne, samt vores klassiske telt og til tider vores Lodges. Men husk at tjekke det på forhånd, før I booker.

Her er hunde tilladt:

  • Classic mobilhomes*
  • Classic XL mobilhomes
  • Comfort mobilhomes
  • Comfort Vista mobilhomes
  • Classic Bungalowtelte
  • Lodges (på enkelte campingpladser)

*) Der er campingpladser, hvor hunde ikke er tilladt i Classic med 2 soveværelser. Du kan finde disse boliger i søgeresultaterne med filteret "hund ikke tilladt".