Mobilhomes i Aspect-serien

Den nye Aspect

Aspect-serien blev lanceret i 2014 og tilbydes kun af Eurocamp. Denne serie repræsenterer en ny generation af mobilhomes og er designet for at kunne tilbyde den perfekte kombination af udendørsliv og komfortabel indretning.


Køkken-alrum

Dette er boligens største rum, idet det er her, familien tilbringer mest tid. Her kan man rigtigt slappe af i de behagelige sofaer.
Det åbne køkken er fuldt udstyret og gør den daglige madlavning til en nem og ubesværet opgave. Prikken over i'et er det moderne køkkenudstyr, som vi har forsynet boligerne med, f.eks. kaffemaskine, opvaskemaskine, mikroovn og brødrister.

Forældresoveværelse

Vi har opfyldt jeres ønsker: Det betyder, at vores nye forældresoveværelser er mere rummelige end nogensinde før.
Sengene er blevet endnu større og der er redt op til jer ved ankomst. Der er god plads omkring sengen, som har en ekstra opbevaringsplads og et sengebord.

Andet soveværelse

Hovedbudskabet fra jer var, at I ønskede mere plads, fleksibilitet og komfort.
Med disse ønsker i baghovedet har vi skabt et soveværelse, der kan tilpasses jeres individuelle ønsker og behov: Værelset kan således indrettes enten med dobbeltseng, to enkeltsenge eller som enkeltværelse.


Værelse med køjeseng

Køjesengen har både sengelampe og hylder - kort sagt alt hvad børnene har brug for at få en god nats søvn oven på dagens mange strabadser.

Lidt luksus på ferien

  • Sengetøj er tilstede*
  • Håndklæder er ligeledes tilstede i boligen
  • Air condition (AC)
  • Opvaskemaskine
  • Kaffemaskine & toaster
  • Terrasse med tag
* Bemærk: Sengelinned til en babyseng er ikke tilstede i boligen.
Bemærk: Alle de viste billeder er Aspect modellen med fire værelser (3 soveværelser). Modellen med tre værelser (2 soveværelser) er lidt anderledes hvad angår både indretning og størrelse.