Al Fresco mobilhome 4 værelser Classic

Mindst 34.5m² opholdsareal

Nyd fordelene ved en skøn fritstående feriebolig: Classic mobilhomes fra vores partner Al Fresco.
Ligesom Eurocamps egne Classic mobilhomes har denne feriebolig det man har brug for på en campingpferie: et hyggeligt, fuldt udstyret mobilhome til en lav pris. Der er et centralt køkken-alrum med et siddehjørne, som kan laves om til en ekstra soveplads. Derudover er der et køkken med ovn (eller alternativt en kombi-mikrobølgeovn) og desuden har boligen 3 soveværelser.
Der er ligeledes et badeværelse og toilet. Boligens træterrasse er et ideelt sted til at nyde morgenmaden eller en aften under åben himmel.

Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder. Der er puder og tæpper i boligen - dyner følger ikke med. Mange Alfresco Classic mobilhome har klimaanlæg - i disse tilfælde står der AC, når du vælger din bolig i bookingsprocessen.

Al Fresco Classic - udstyr

 1. 3 soveværelser - 1 med dobbeltseng, 2 med to enkeltsenge
 2. 6-8 sovemuligheder - varierer alt efter plads (maks. 4 voksne)
 3. Køkkenalrum, nogle har sovesofa
 4. Fuldt udstyret åbent køkken med køleskab
 5. Ovn eller kombi-mikrobølgeovn 
 6. Badeværelset med separat toilet
 7. Grill, hvis det er tilladt

Forskellene

Al Fresco Classic mobilhomes tilhører ikke til de dyreste ferieboliger, hvilket dog ikke betyder at I skal give afkald på en komfortabel ferie. Boilgen er udstyret næsten ligeledes som Eurocamps 4-vær. Classic model.

Der er dog et par enkelte ting, der mangler:
 1. Myggenet/forhæng
 2. Hårtørrer
 3. Opvaskebalje
 4. Hunde er ikke tilladt

Tilbehør til de små

Bemærk: På vores paradispladser for Mini Eurocampere er Al Frescos Classic mobilhomes ikke forsynet med tilbehør til de små. Dog får I natlampe, toilettrin, børnesikrede stikkontakter og sikkerhedsgitter til terrassen, hvis I rejser med små børn.

cot linen

Linnedpakker

Forudbestil håndklæder og sendelinned hos os! Vi ved hvor meget det fylder i bagagen - især hvis I gerne vil sove med rigtige dyner. Vi gør pakningen lettere og giver jer mulighed for at bestille sengelinned og håndklæder, når I bestiller jeres Eurocampferie.

Læs mere ›