Classic - 3 værelser

Min. opholdsareal: 23m²

Vores mobilhomes i Classic-serien har et traditionelt og hyggeligt design. Boligerne byder på komfort og udstyr, som man har brug for på en campingferie. Ved Classic mobilhomes får I fuld valuta for pengene! Classic har plads til alle og centralt i boligen er der en åben opholdsstue. Hvis I rejser sammen i større grupper, kan sofaen i stuen uden problemer omdannes til en ekstraseng (1-2 personer). Boligen indeholder badeværelse med brusekabine og toilet samt et fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn. Mange Classic mobilhomes har træterrasse, klimaanlæg og/eller 2 badeværelser: I disse tilfælde står der "+ terrasse", "+ AC" og/eller (2 badevær.) når I vælger jeres bolig i bookingsprocessen.


Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder.

Classic - traditionel og funktionel bolig til en overkommelig pris!

Udstyr i en 3-vær. Classic med 1 badeværelse

 1. 6-7 sovemuligheder (maks. 4 voksne)*
 2. Centralt køkken-alrum
 3. Sofaområde med sovesofa (1-2 personer)
 4. 1 soveværelse med 1 dobbeltseng (ca. 140 x 190 cm)
 5. 1 soveværelse med 1 enkeltseng og 1 køjeseng (ca. 70 x 180 cm)
 6. Komplet udstyret køkken med gaskomfur, køleskab og mikrobølgeovn**
 7. Badeværelse med bruser, håndvask og toilet
 8. Air condition - ***vigtig note længere nede
 9. Radiator og blæser
 1. Tæpper og puder
 2. Myggenet og forhæng i alle soveværelser
 3. Hårtørrer
 4. Træterrasse - vigtig note længere nede
 5. Havemøbler
 6. 2 solsenge
 7. Grill, hvis det er tilladt på pladsen
 8. Oversigt over udstyr
 9. Indflytningsklar fra kl. 15:00
Bemærk: På alle campingpladser i Tyskland, Frankrig, Luxemburg og Holland er vores boliger udstyret med Duvets (varmere dyner, men uden linned). På alle andre campingpladser er der tæpper i boligerne. Sengelinned og håndklæder medfølger ikke automatisk, men kan bestilles op til 4 uger før ankomst. Mere >

Air condition

På mange campingpladser kan I booke et mobilhome med air condition. I kan se om jeres bolig har air condition, når der ved boligens navn i bookingprocessen står "+A/C".

Sengelinned & håndklæder

Bestil håndklæder og sengelinned inden ankomst - det giver mere plads i kufferten - især hvis I også har brug for rigtige dyner. Vi anbefaler, at I booker vores sengelinnedpakker med det samme, når I booker ferien.

Super ekstraudstyr inkluderet
Mobile Home BBQ

Grill (hvis tilladt)

Mobile home hair dryer

Hårtørrer

Mobile home microwave

Mikroovn

Solsejl (på ca. 30 pladser)


Vigtige informationer vedr. untagelser i forhold til boligens udstyr:

 • Altomincio Family Park (Gardasøen) kan man maks. bo 6 personer i et 3-vær. Classic mobilhome. Mere info her>
 • På La Presqu'Île (Côte d'Azur) kan man maks. bo 5 personer i et 3-vær. Classic mobilhome. Mere info her>
 • På Green Park (Côte d'Azur) kan man maks. bo 5 personer i et 3-vær. Classic mobilhome. Mere info her>
 • På Les Lacs du Verdon (Provence) kan man maks. bo 6 i et 3-vær. Classic mobilhome. Mere info her>
 • På Les Sablines (Languedoc) kan man maks. bo 4 personer i et 3-vær. Classic mobilhome. Mere info her>
 • *) I vores 3-vær. Classic mobilhomes er der normalt maksimalt plads til 7 personer (maks. 4 voksne personer). Nogle campingpladsudbydere tillader dog kun maks. 6 personer pr. bolig. I kan få flere informationer vedr. dette på de individuelle campingpladssider under punktet "Bolig".  
 • **) På følgende campingpladser er der i vores 3-vær. Classic mobilhome ingen ovn: La Palmeraie og Sablines i Languedoc-Roussillon, La Presqu'ile ved Côte d' Azur og Altomincio Family Park ved Gardasøen.
 • ***)På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition og/eller en træterrasse. I kan se om jeres mobilhome er udstyret med såfremt der ved online bookingen efter bolignavnet står '+ terrasse' og / eller '+ AC".
 • Bemærk: i regionerne Picardiet, Normandiet, Betragne, Paris, Loire, Côte d'Azur, Provence, Holland og Luxembourg har vores mobilhomes fra 2017 rigtige dyner i stedet for tæpper som standardudstyr. I forældresoveværelset er der en dobbeltdyner (ca. 220 x 220/240) og enkeltdyner i enkeltsengene (ca. 140 x 200 cm). Der er ligeledes puder i boligen. 
Der er forskellige udgaver af vores 3-vær. Classic mobilhome. Ruminddeling, størrelse og design kan variere alt efter sæson og campingplads og derfor kan de se anderledes ud end de viste billeder her på siden.