Classic - 4 værelser

Min. opholdsareal: 31 - 34m²

Vores mobilhomes i Classic-serien har et traditionelt og hyggeligt design. Boligerne byder på komfort og udstyr, som man har brug for på en campingferie. Ved Classic mobilhomes får I fuld valuta for pengene! Classic har plads til alle og centralt i boligen er der en åben opholdsstue. Hvis I rejser sammen i større grupper, kan sofaen i stuen uden problemer omdannes til en ekstraseng (1-2 personer). Boligen indeholder badeværelse med brusekabine og toilet samt et fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn. Mange Classic mobilhomes har træterrasse, air condition (AC) og/eller 2 badeværelser: i disse tilfælde står der "terrasse", "AC" og/eller (2 badevær.) når I vælger jeres bolig i bookingsprocessen.  
Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder.

Classic - traditionel og funktionel bolig til en overkommelig pris!

Udstyr i en 4-vær. Classic med 1 badeværelse

 1. 7-8 sovemuligheder (maks. 4 voksne)*
 2. Centralt køkken-alrum
 3. Sofaområde med sovesofa (1-2 personer)
 4. Soveværelse med 1 dobbeltseng (ca. 140 x 190 cm)
 5. Soveværelse med 2 enkeltsenge (ca. 70 x 185 cm)
 6. Soveværelse med 2 enkeltsenge eller 1 køjeseng (hver især ca. 50 x 180 cm)
 7. Fuldt udstyret køkken med gaskomfur, køleskab og mikrobølgeovn**
 8. Badeværelse med bruser, håndvask og toilet
 9. Air condition - vigtig note længere nede
 10. Radiator og blæser
 1. Tæpper og puder
 2. Myggenet og forhæng i alle soveværelser
 3. Hårtørrer
 4. Træterrasse - vigtig note længere nede
 5. Havemøbler
 6. 2 solsenge
 7. Grill, hvis det er tilladt på pladsen
 8. Oversigt over udstyr
 9. Indflytningsklar fra kl. 15:00
Bemærk: På alle campingpladser i Tyskland, Frankrig, Luxemburg og Holland er vores boliger udstyret med Duvets (varmere dyner, men uden linned). På alle andre campingpladser er der tæpper i boligerne. Sengelinned og håndklæder medfølger ikke automatisk, men kan bestilles op til 4 uger før ankomst. Mere >

Air condition

På mange campingpladser kan I booke et mobilhome med air condition. I kan se om jeres bolig har air condition (AC), når der ved boligens navn i bookingprocessen står "AC".

Sengelinned

Bestil håndklæder og sengelinned inden ankomst - det giver mere plads i kufferten - især hvis I også har brug for rigtige dyner. Vi anbefaler, at I booker vores sengelinnedpakker med det samme, når I booker ferien.

Super ekstraudstyr inkluderet

  Mobile Home BBQ

  Grill (hvis tilladt)

  Mobile home hair dryer

  Hårtørrer

  Mobile home microwave

  Mikroovn

  Solsejl (på ca. 30 pladser)


  Vigtige informationer vedr. undtagelser i forhold til boligens udstyr:

  • *) På Camping Marina d'Erba Rossa (Korsika) har nogle af vores 4-vær. Classic mobilhomes en køjeseng i begge to børneværelser. På denne campingplads kan man derfor kun bo maks.6 personer. Mere >
  • *) Vores 4-vær. Classic mobilhome har normalt plads til 8 personer (maks. 4 voksne). Nogle campingpladser tillader dog kun maks. 6 personer pr. bolig. Du kan få flere informationer vedr. på de individuelle campingpladssider under punktet "Bolig".
  • **)På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition og/eller en træterrasse. Du kan se om dit mobilhome er udstyret med såfremt der ved online bookingen efter bolignavnet står "terrasse" og / eller "AC".
  Der er forskellige udgaver af vores Classic mobilhome. Ruminddeling, størrelse og design kan variere alt efter sæson og campingplads og derfor kan de se anderledes ud end de viste billeder her på siden.