Espace - 3 værelser

Mindst 40 m² opholdsareal

Det perfekte valg for familien, der har brug for masser af plads kombineret med luksus og komfort. Det veludstyrede køkken er moderne indrettet og har et rummeligt køleskab samt fryser og et en-suite-badeværelse. Hjemlig komfort omfatter dvd-afspiller med fladskærm, opvaskemaskine, køleskab/fryser, gasgrill*. Mange Espace boliger har air condition (AC) - i disse tilfælde står der AC når du vælger din bolig i bookingsprocessen. Hvis du gerne vil have et større udenomsareal, har du mulighed for at bestille et mobilhome med overdækket terrasse.

Bemærk: Grundet det store antal mobilhomes kan design, indretning og rumfordeling variere fra de viste billeder. Mørklægningsgardiner/myggenet findes i visse modeller. Dette kan der dog ikke oplyses om ved booking.

Rummelig med moderne indretning samt et et-suite badeværelse i det ene soveværelse.

Espace udstyr

 1. 1 soveværelse med dobbeltseng, en-suite badeværelse med toilet
 2. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, en-suite badeværelse
 3. Separat toilet
 4. 6 sovemuligheder (maks. 4 voksne)
 5. Rummeligt, centralt køkken-alrum med sovesofa (1-2 pers.)
 6. DVD Player med fladskærn (ingen TV-kanaler)
 7. Air condition*
 8. Tæpper og puder
 1. Moderne køkken indrettet med elementer af rustfrist stål og opvaskemaskine
 2. Gaskomfur med ovn og grill
 3. Mikroovn
 4. Kombineret køleskab og fryser i amerikansk design
 5. Hårtørrer
 6. Gasgrill, hvis det er tilladt
 7. Udendørs belysning og havemøbler
Bemærk: Uldtæpper og hovedpuder findes i boligen. På alle campingpladser i Tyskland, Holland, Frankrig og Luxemburg er der dyner (Duvets) i stedet for uldtæpper i vores Esprit mobilhomes. Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i prisen, men kan bestilles inden ankomst. Mere >

Aircondition

På mange campingpladser kan du booke et mobilhome med air condition. Du kan se om din bolig har air condition når der ved boligens navn i bookingprocessen står "AC".

Leje af sengelinned og håndklæder

Undgå stress, når du pakker og forudbestil sengelinned hos os! Sengelinned og håndklæder fylder meget i bagagen, så ved at bestille sengelinned og håndklæder hos os, reducerer du mængden af baggage og får på den måde en endnu mere behagelig ferie.

Leje af sengelinned ›
Super ekstraudstyr inkluderet

  Mobile Home BBQ

  Grill (hvis tilladt)

  Mobile home hair dryer

  Hårtørrer

  Mobile home microwave

  Mikroovn

  Solsejl (på ca. 30 pladser)


  Vigtig information vedrørende boligens udstyr:

  • Domaine des Naiades, Côte d'Azur er der et fladskærms-tv i stedet for en dvd-afspiller. Eventuelle andre afvigelser i udstyret findes under "Boliger" på campingpladsens egen side. Mere information>
  • *) På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition (AC) og terrasse. Bemærk ved bookingen om der står "terrasse" og/eller "AC" efter boligens navn.

  Bemærk: Mål, rumfordeling og indretning kan variere fra de viste billeder.