Esprit 2 soveværelser, 2 badeværelser

Opholdsareal: ca. 35m²

Vores mobilhomes i Esprit-serien med to badeværelser er smart og moderne indrettet og udgør det perfekte udgangspunkt for en vellykket ferie. Den store hyggelige opholdsstue har en central placering i boligen. Her er masser af plads til at familien kan spise sammen eller slappe af. Er I mange, der rejser sammen, kan sofaen i stuen uden problemer omdannes til en ekstraseng. Boligen indeholder desuden 2 badeværelser med brusekabine og toilet samt et veludstyret køkken med mikroovn. For at I rigtigt kan føle jer hjemme, er alle Esprit modeller med to soveværelser desuden udstyret med hårtørrer samt andre praktiske ting. Mange Esprit boliger har air condition (AC) - i disse tilfælde står der "AC" når du vælger din bolig i bookingsprocessen. 


Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder.

Moderne design og et centralt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen.

Esprit udstyr

 1. 7 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
 2. 1 soveværelse med dobbeltseng
 3. 1 soveværelse med 1 enkeltseng og 1 køjeseng
 4. Køkkenalrum med sovesofa (1-2 pers.)
 5. Gaskomfur med ovn og grill
 6. Mikrobølgeovn
 1. Køleskab og fryser
 2. 2 badeværelser
 3. Hårtørrer
 4. Grill, hvis det er tilladt
 5. Udendørs belysning og havemøbler

Fra 2019 er der dyner og puder i alle mobilhomes uanset boligtype.

Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i prisen, men kan bestilles inden ankomst. Mere >


Air condition

På mange campingpladser kan I booke et mobilhome med air condition. I kan se om jeres bolig har air condition, når der ved boligens navn i bookingprocessen står "AC".

cot linen

Linnedpakker

Forudbestil håndklæder og sendelinned hos os! Vi ved hvor meget det fylder i bagagen - især hvis I gerne vil sove med rigtige dyner. Vi gør pakningen lettere og giver jer mulighed for at bestille sengelinned og håndklæder, når I bestiller jeres Eurocampferie.

Læs mere ›
Super ekstraudstyr inkluderet

  Mobile Home BBQ

  Grill (hvis tilladt)

  Mobile home hair dryer

  Hårtørrer

  Mobile home microwave

  Mikroovn

  Solsejl (på ca. 30 pladser)


  Vigtig information vedrørende boligens udstyr:

  • *) Normalt er der plads til 7 personer (maks. 4 voksne) i vores Esprit mobilhomes med to soveværelser. På enkelte campingpladser tillader pladsen dog maks. 6 personer pr. bolig. I finder flere informationer vedrørende dette på de enkelte campingpladssider under punktet 'Boliger'.
  • **) På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition og en træterrasse. I disse tilfælde vil der stå "terrasse" og "AC" i boligens beskrivelse.

  Bemærk: Der er flere modeller af vores Esprit mobilhomes. Derfor kan mål, inddeling af værelser og design variere og afvige fra billederne her på siden.