Esprit - 3 værelser

Min. opholdsareal: 25 - 29m²

Vores mobilhomes i Esprit-serien er smart og moderne indrettet og er det perfekte udgangspunkt for en vellykket ferie. Den hyggelige opholdsstue har en central placering i boligen. Her er masser af plads til, at familien kan spise sammen eller slappe af. Er I mange, der rejser sammen, kan sofaen i stuen omdannes til en ekstraseng (1-2 personer). Boligen indeholder desuden badeværelse med brusekabine og toilet (i nogle boliger delt i to rum) samt et fuldt udstyret køkken med mikrobølgeovn. Mange Esprit mobilhomes har træterrasse og klimaanlæg: i disse tilfælde står der "+ terrasse", "+ AC", når I vælger jeres bolig i bookingsprocessen. 

På udvalgte campingpladser kan I desuden vælge en model med to badeværelser.

Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder.

Det, der kendetegner Esprit-serien, er boligernes moderne design og opholdsstuens centrale placering.

Esprit udstyr

 1. Plads til maks. 7 personer (maks. 4 voksne)
 2. Stort og centralt køkken-alrum
 3. Sofaområde med sovesofa (1-2 personer)
 4. 1 soveværelse med dobbeltseng (ca. 140 x 190 cm)
 5. 1 soveværelse med med to enkeltsenge (ca. 70 x 190 cm) og en højseng (ca. 60 x 190 cm)
 6. Ovn, grill og gaskomfur
 7. Køleskab og fryser
 1. Badeværelse med toilet, bruser og håndvask
 2. Myggenet og forhæng i alle soveværeler
 3. Mikroovn
 4. Hårtørrer
 5. Grill, hvis det er tilladt
 6. Udendørs belysning og havemøbler

Bemærk venligst: der er tæpper og puder boligen. På campingpladser i Holland, ved Côte d'Azur, i Paris, i Loire, i Bretagne, i Normandiet og i Picardiet er der rigtige dyner fremfor tæpper i Esprit mobilhomes. Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet - det kan I selv tage med eller booke senest 30 dage inden ankomst hos Eurocamp. Mere >


Air condition

På mange campingpladser kan I booke et mobilhome med air condition. I kan se om jeres bolig har air condition, når der ved boligens navn i bookingprocessen står "+A/C".

Sengelinned & håndklæder

Bestil håndklæder og sengelinned inden ankomst - det giver mere plads i kufferten - især hvis I også har brug for rigtige dyner. Vi anbefaler, at I booker vores sengelinnedpakker med det samme, når I booker ferien.

Super ekstraudstyr inkluderet
Mobile Home BBQ

Grill (hvis tilladt)

Mobile home hair dryer

Hårtørrer

Mobile home microwave

Mikrobølgeovn

Solsejl (på ca. 30 pladser)


Vigtige informationer vedr. afvigelser i inventaret:

 • Camping Domaine des Naiades (Côte d'Azur) kan man også booke mobilhome typen: "Esprit Compact". Mere info>
 • Camping La Palmeraie (Roussillon) er der ingen køjeseng i børnesoveværelset (maks. 6 sovemuligheder). Mere info>
 • Camping Sole di Sari (Korsika) har vores mobilhomes ingen ovn i køkkenet. Vores 3-vær. Esprit mobilhomes har også kun maks. 6 sovemuligheder. Mere info>
 • *) Normalt er der plads til 7 personer (maks. 4 voksne) i vores 3-vær. Esprit mobilhomes. På enkelte campingpladser tillader pladsen dog maks. 6 personer pr. bolig. I finder flere informationer vedr. dette på de enkelte campingpladssider under punktet "boliger".
 • **) På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition og en træterrasse. I disse tilfælde vil der stå + terrasse og + AC i boligens beskrivelse.

Der er flere modeller af vores Esprit mobilhomes. Derfor kan mål, inddeling af værelser og design variere og afvige fra billederne på siden.