Esprit - 3 værelser, 2 badeværelser

Opholdsareal: ca. 35m²

Vores mobilhomes i Esprit-serien med to badeværelser er smart og moderne indrettet og udgør det perfekte udgangspunkt for en vellykket ferie. Den store hyggelige opholdsstue har en central placering i boligen. Her er masser af plads til at familien kan spise sammen eller slappe af. Er I mange, der rejser sammen, kan sofaen i stuen uden problemer omdannes til en ekstraseng. Boligen indeholder desuden 2 badeværelser med brusekabine og toilet samt et veludstyret køkken med mikroovn. For at I rigtigt kan føle jer hjemme, er alle 3-værelses Esprit-modeller desuden udstyret med hårtørrer samt andre praktiske ting. Mange Esprit boliger har air condition (AC) - i disse tilfælde står der "AC" når du vælger din bolig i bookingsprocessen.

Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder.

Moderne design og et centralt køkken-alrum, hvor familien kan hygge sig sammen.

Esprit udstyr

 1. 2 soveværelser - 1 med en dobbeltseng, 1 med enkeltseng og køjeseng
 2. 7 sovemuligheder (maks. 4 voksne)
 3. Køkken-alrum med sovesofa
 4. Gaskomfur med ovn og grill
 5. Mikrobølgeovn
 1. Køleskab og fryser
 2. 2 badeværelser
 3. Hårtørrer
 4. Grill, hvis det er tilladt
 5. Udendørs belysning og havemøbler
Bemærk: Uldtæpper og hovedpuder findes i boligen. På alle campingpladser i Tyskland, Holland, Frankrig og Luxemburg er der dyner (Duvets) i stedet for uldtæpper i vores Vista mobilhomes. Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i prisen, men kan bestilles inden ankomst. Mere >empty

Air condition

På mange campingpladser kan I booke et mobilhome med air condition. I kan se om jeres bolig har air condition, når der ved boligens navn i bookingprocessen står "AC".

cot linen

Linnedpakker

Forudbestil håndklæder og sendelinned hos os! Vi ved hvor meget det fylder i bagagen - især hvis I gerne vil sove med rigtige dyner. Vi gør pakningen lettere og giver jer mulighed for at bestille sengelinned og håndklæder, når I bestiller jeres Eurocampferie.

Super ekstraudstyr inkluderet

  Mobile Home BBQ

  Grill (hvis tilladt)

  Mobile home hair dryer

  Hårtørrer

  Mobile home microwave

  Mikroovn

  Solsejl (på ca. 30 pladser)


  Vigtige informationer vedr. afvigelser i inventaret:

  • *) Normalt er der plads til 7 personer (maks. 4 voksne) i vores 3-vær. Esprit mobilhomes. På enkelte campingpladser tillader pladsen dog maks. 6 personer pr. bolig. I finder flere informationer vedr. dette på de enkelte campingpladssider under punktet "boliger".
  • **) På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition og en træterrasse. I disse tilfælde vil der stå "terrasse" og "AC" i boligens beskrivelse.

  Bemærk: Der er flere modeller af vores Esprit mobilhomes. Derfor kan mål, inddeling af værelser og design variere og afvige fra billederne på siden.