Luksus-mobilhome udstyr

Hos Eurocamp har vi et stort udvalg af forskellige mobilhomes i vores sortiment, da vi gerne vil tilpasse os de ønsker vores gæster måtte have. Alle boliger er komfortable og indrettet til en vellykket campingferie.

3 værelses mobilhomes


ClassicEspritEspaceVistaAzureAvantAspect
Opholdsareal23-32m²25-39m²40m²25-32m²28m²30m²32m²
Sovemuligheder7767666
Bruser & WC1-21-211-21
11
Køle-/frysekombination
Gaskomfur med 4-flammer
Mikroovn
Ovn
DVD-afspiller med fladskærm (ingen TV-kanaler)
----
-
Myggenet og gardiner✔**
Hårtørrer
Radiator & ventilator
Opvaskemaskine--✔**--
Puder & tæpper*✔***✔***✔***

4 værelses mobilhomes


ClassicEspritEspaceVistaAzureAvantAspect
Opholdsareal31-40m²32-40m²40m²32-39m²32m²32m²40m²
Sovemuligheder8888688
Bryser & WC1-21-211-2111
Køleskab-/frysekombination
Gaskomfur med 4-flammer
Mikroovn
Ovn
DVD-afspiller med fladskærm (ingen TV-kanaler)
------
Myggenet og gardiner-
Hårtørrer
Radiator & ventilator
Opvaskemaskine-----
Puder & tæpper*✔***✔***✔***


* Bemærk: Mange af vores gæster foretrækker selv at tage sengelinned eller soveposer med. Derfor skal du være opmærksom på, at sengelinned ikke automatisk er inkluderet i din booking. For at gøre det nemt, og ikke mindst spare plads i kufferten, er det en god idé at bestille sengelinned og strandhåndklæder inden afrejse. Så er det hele klar til dig ved ankomst. OBS: tæpper og puder er i boligen. I alle vores ferieboliger i Holland,Luxembourg og Frankrig er der nu rigtige dyner fremfor tæpper. Mere >
** Er til stede i nogle af denne boligtype, dog ikke alle. Dette kan først bekræftes efter ankomst.
*** Dyner, ikke tæpper
empty

Inventar

Vores mål er, at du og din familie får en afslappet ferie uden problemer. Her kan du se, hvad vores boliger er udstyret med.

Vista 2 Bed Living

Køkken

Køleskab med fryser, elkedel, kaffekande med filter, bestik, flade og dybe tallerkener, kopper, vinglas og drikkekrus, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, sakse, træske, serveringsske og opvaskebalje.

Esprit 3 bed livingroom

Husholdning

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, fejekost, fejebakke med lille kost, el-ventilator og elektrisk radiator (kun safaritelte). Alle telte har elektrisk lys og enten engelske eller europæiske stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter.

Vista 3 Bed Living Room and Decking

Terrasse

Grillsæt med tre dele (kun i udvalgte mobilhomes - se "faciliteter" under beskrivelsen af mobilhomes), udendørs spisebord, parasol, almindelige stole samt liggestole.