Mobilhome udstyr

Hos Eurocamp har vi et stort udvalg af forskellige mobilhomes i vores sortiment, da vi gerne vil tilpasse os de ønsker vores gæster måtte have. Alle boliger er komfortable og indrettet til en vellykket campingferie.

Mobilhomes med 2 soveværelser


Classic CompactClassicEspritEspaceVistaAzureAvantAspect
Opholdsareal
22-28m²23-32m²25-39m²40m²25-32m²28m²30m²32m²
Sovemulighedermaks. 6maks. 7maks. 7maks. 6maks. 7maks. 6maks. 6maks. 6
Bruser og toilet
111-221-2111
Køle/frysekombination
Gaskomfur med 4 flammer
Mikroovn
Ovn
-
DVD-afspiller ,ed fladskærm (ingen tv-kanaler)
------
Gardiner
-✔*
Hårtørrer
Radiator og ventilator
Opvaskemaskine
---✔*--
Dyner og puder

Mobilhomes med 3 soveværelser


ClassicEspritEspaceVistaAzureAvantAspect
Opholdsareal31-40m²32-40m²40m²32-39m²32m²32m²40m²
Sovemuligheder8888688
Bruser og toilet
1-21-21-21-2111
Køleskab-/frysekombination
Gaskomfur med 4 flammer
Mikroovn
Ovn
DVD-afspiller med fladskærm (ingen TV-kanaler)
------
Gardiner-
Hårtørrer
Radiator og ventilator
Opvaskemaskine-----
Dyner og puder


* Nogle af vores Espace mobilhomes med 2 soveværelser er udstyrede med en opvaskemaskine. Dette fremgår ikke ved bookingen.

Bemærk: Mange af vores gæster foretrækker selv at tage sengelinned eller soveposer med. Derfor skal du være opmærksom på, at sengelinned ikke automatisk er inkluderet i din booking. For at gøre det nemt, og ikke mindst spare plads i kufferten, er det en god idé at bestille sengelinned og strandhåndklæder inden afrejse. Så er det hele klar til dig ved ankomst. Mere >

Ved booking af vores Aspect mobilhomes er sengelinned og håndklæder inklusiv i prisen og skal derfor ikke bestilles på forhånd.

Inventar

Vores mål er, at du og din familie får en afslappet ferie uden problemer. Her kan du se, hvad vores boliger er udstyret med.

Vista 2 Bed Living

Køkken

Køleskab med fryser, elkedel, kaffekande med filter, bestik, flade og dybe tallerkener, kopper, vinglas og drikkekrus, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, sakse, træske, serveringsske og opvaskebalje.

Esprit 3 bed livingroom

Husholdning

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, fejekost, fejebakke med lille kost, el-ventilator og elektrisk radiator (kun safaritelte). Alle telte har elektrisk lys og enten engelske eller europæiske stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter.

Vista 3 Bed Living Room and Decking

Terrasse

Grillsæt med tre dele (kun i udvalgte mobilhomes - se "faciliteter" under beskrivelsen af mobilhomes), udendørs spisebord, parasol, almindelige stole samt liggestole.