Vista - 3 værelser, 2 badeværelser

Opholdsareal: ca. 32m²

Vores Vista-modeller med 2 badeværelser opfylder alle krav til en komfortabel feriebolig. To store franske døre åbner ud til en stor overdækket terrasse, så du rigtigt kan nyde naturen på din ferie. Boligerne er moderne indrettet og indeholder alt, hvad du har brug for på ferien, herunder et fint køkken med mikroovn. Mange Vista boliger har klimaanlæg - i disse tilfælde står der AC når du vælger din bolig i bookingsprocessen. På nogle campingpladser har du mulighed for at bestille et mobilhome med overdækket terrasse.


Bemærk: Mål, rumfordeling og indretning kan variere fra de viste billeder. Der er tæpper og puder i boligen - dyner kan for det meste tilbookes.

God plads og masser af lys - bring naturen ind i boligen med to store franske døre.

Vista udstyr

 1. 1 soveværelse med dobbeltseng (140x190 cm)
 2. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge (70x190 cm) og 1-persons køjeseng (60x190 cm) eller en 2-persons køjeseng (70x190 cm) og en enkeltseng (60x180 cm)
 3. En-suite badeværelse med toilet
 4. Et yderligere badeværelse
 5. 7 sovemuligheder (maks. 4 voksne)
 6. Store terrassedøre i køkkenalrummet
 7. Hyggeligt centralt køkken-alrum med sovesofa
 8. Gaskomfur med ovn*
 1. Myggenet og forhæng i alle soveværelser
 2. Køleskab og fryser
 3. Mikrobølgeovn
 4. Hårtørrer
 5. Grill, hvis det er tilladt
 6. Udendørs belysning og havemøbler

*) Bemærk: På Camping Bella Austria (AU019) har vores mobilhomes ikke nogen ovn.

Bemærk: Uldtæpper og hovedpuder findes i boligen. På alle campingpladser i Tyskland, Holland, Frankrig og Luxemburg er der dyner (Duvets) i stedet for uldtæpper i vores Vista mobilhomes. Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i prisen, men kan bestilles inden ankomst. Mere >


Air condition

På mange campingpladser kan I booke et mobilhome med air condition. I kan se om jeres bolig har air condition, når der ved boligens navn i bookingprocessen står "AC".

Sengelinned & håndklæder

Bestil håndklæder og sengelinned inden ankomst - det giver mere plads i kufferten - især hvis I også har brug for rigtige dyner. Vi anbefaler, at I booker vores sengelinnedpakker med det samme, når I booker ferien.

Super ekstraudstyr inkluderet

  Mobile Home BBQ

  Grill (hvis tilladt)

  Mobile home hair dryer

  Hårtørrer

  Mobile home microwave

  Mikroovn

  Solsejl (på ca. 30 pladser)


  Vigtige informationer vedrørende undtagelser ift. boligens udstyr:

  • *) I vores 3 værelses Vista mobilhome er der normalt plads til 7 personer (maks. 4 voksne). På nogle campingpladser er det dog kun tilladt at være 6 personer i en bolig. Yderligere informationer finder I under "Boliger" på campingpladsens egen side.
  • **) På Camping Camping Bella Austria (Østrig) er der ingen ovn i Vista mobilhomes.
  • ***) På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med air condition (AC) og terrasse. Bemærk ved bookingen om der står "terrasse" og/eller "AC" efter boligens navn