• Nærmeste flod: 0,1km

  • Nærmeste by: Largentière 2km

  • Byer i området:

    • Balazuc: 13km
    • Aubenas: 22km
    • Vallon Pont d'Arc: 27km
    • Avignon: 104km

Udflugter og aktiviteter

Både på campingpladsen og i dens nærmiljø der masser at se og opleve. Gå på opdagelse i de charmerende byer og store metropoler, eller hyg jer sammen i forlystelsesparker eller med sportsaktiviteter. Vi har lavet et par eksempler til jer her.

Udflugter

Pont d'Arc

Pont d'Arc

En seværdighed man ikke bør gå glip af, er den nært beliggende Pont d´Arc, en af regionens mest berømte naturoplevelser. Området er også kendt for sine huler, som du bør udforske.

La ferme aux crocodiles

La ferme aux crocodiles

På denne udflugt anbefales det at holde armene tæt ind til kroppen. 'La ferme aux crocodiles' er en helt unik attraktion med masser af sjældne krokodillearter, tropiske fugle og skildpadder. Børnene vil elske dette jungleeventyr og særligt da når de får lov til at holde og kæle for babyskildpadderne.

Luk

Aktiviteter

Når du besøger Ardéche-regionen vil du opdage, at kano er et must. Kanoen er en fantastisk måde at se de seværdigheder på, som man fra landsiden ellers ville gå glip af. I Vallon Pont d´Arc ligger der et vandsportscenter, som arranger ekskursioner og guidede ture (man skal være 7+ år og i stand til at svømme 25 meter for at deltage).
Denne campingplads er en fantastisk base for at udforske det omgivende landskab på cykel, til fods eller i kano.

Følgende aktiviteter bliver tilbud i området:

Sport
Quad Biking 16 km væk
Aktiviteter
Golf 24 km væk
Ridning 4 km væk
Cykling 2 km væk
Go-kartkørsel 21 km væk
Eventyrlysten Parcour 19 km væk

De ovenstående billeder tjener kun til demonstrationen. De illustrerede aktiviteter er ikke nødvendigvis tilgængelige i nærheden af de enkelte campingpladser.

Luk