• Nærmeste strand: Plage de la Palmyre 3km

 • Nærmeste by: La Palmyre 2km

 • Byer i området:

  • La Palmyre: 5km
  • Royan: 19km
  • Marennes: 22km
  • Ile d'Oleron: 36km
  • Talmont-sur-Gironde: 38km
  • Saintes: 54km

Udflugter og aktiviteter

Både på campingpladsen og i dens nærmiljø der masser at se og opleve. Gå på opdagelse i de charmerende byer og store metropoler, eller hyg jer sammen i forlystelsesparker eller med sportsaktiviteter. Vi har lavet et par eksempler til jer her.

Udflugter

Luna Parc des les Mathes

Parc des les Mathes

Hvis du vil holde adrenalinen kørende på ferien, så ligger Luna Parc des les Mathes kun 5 minutter ned ad vejen med et fantastisk udvalg af højhastighedsforlystelser. Det åbner først klokken 20, men så er der til gengæld også garanti for en sjov aften for hele familien.

Les Mathes Adventures

La Palmyre les Mathes Adventures

Hvis du er ude efter en actionfyldt udflugt, så er La Palmyre les Mathes Adventures lige i øjet. Det er en eventyrlig forhindringsbane, hvor du kan svinge afsted og gynge i træerne ligesom Tarzan og lande blødt i et klatrenet, hvis du falder.

Les Jardins du Monde

Les Jardins du Monde

Tættere på campingpladsen finder man Les Jardins du Monde, som er helt vidunderlig at gå på opdagelse i. Haven har internationale temaer og der er også en sommerfuglepark, hvor du får muligheden for et nærmere blik på de skrøbelige og skønne væsener.

Palmyre Zoo

La Palmyre Zoo

Oplev La Palmyre Zoo, Frankrigs største zoologiske have – et sikkert hit hos børn og voksne.

Luk

Aktiviteter

Hvis du har lyst til at udforske området på cykel, kan du leje en cykel i den nærmeste by. Hvis du har lyst til en dukkert i stedet, så er der rige muligheder for at prøve forskellige former for vandsport på den lokale strand.

Følgende aktiviteter bliver tilbud i området:

Sport
Tennis 2,5 km væk
Quad Biking 3 km væk
Aktiviteter
Golf 3 km væk
Driving Range 3 km væk
Minigolf 1,8 km væk
Fiskeri 3 km væk
Ridning 0,1 km væk
Go-kartkørsel 20 km væk
Bådture 17 km væk
Eventyrlysten Parcour 5 km væk
Vandsport
Dykning 18 km væk
Kanoroning 3 km væk
Sejlning 2,5 km væk
Kajakroning 3 km væk

De ovenstående billeder tjener kun til demonstrationen. De illustrerede aktiviteter er ikke nødvendigvis tilgængelige i nærheden af de enkelte campingpladser.

Luk