• Nærmeste sø: Direkte adgang

  • Nærmeste by: Hilvarenbeek 5km

  • Byer i området:

    • Eindhoven: 31km
    • Nuenen - Van Gogh: 35km
    • Maastricht: 115km
    • Amsterdam: 120km

Udflugter og aktiviteter

Både på campingpladsen og i dens nærmiljø der masser at se og opleve. Gå på opdagelse i de charmerende byer og store metropoler, eller hyg jer sammen i forlystelsesparker eller med sportsaktiviteter. Vi har lavet et par eksempler til jer her.

Udflugter

Camping Beekse Bergen, Holland, Freizeitpark

De Efteling

De Efteling er den største forlystelsespark i Holland og ligger mindre end 20 km fra pladsen. Der er forlystelser og rutsjebaner for alle aldre og det imponerende springvandshow vil du helt sikkert aldrig glemme.

Hilvarenbeek

Hilvarenbeek

Pladsen er omgivet af smukke søer, kanaler og naturstier som kan udforskes og hjælper dig med at frakoble fra hverdagens travlhed, men hvis du er mere til bylivets larm og liv, så er der ikke langt til den hollandske by Hilvarenbeek.

Camping Beekse Bergen, Holland, Safari Park

Beekse Bergen

Børnene vil blive underholdt hele dagen i Beekse Bergen, som omfatter et område med vilde dyr, en forlystelsespark med vandrutsjebaner og sjove legepladser samt een zoologisk have. Du kan køre, gå eller sejle rundt i safariparken lige så meget som du vil og nyde udsigten over den afrikansklignende savanne.

Breda

Breda & Eindhoven

Den historiske men moderne by Breda er et besøg værd med sine mange kunstmuseer og smukke kirker fra 1400-tallet. Der er også smarte butikker og et dejligt torv. Tag et smut til Eindhoven, en fin gammel by med et moderne centrum, hvor udflugtsmålet kan være det fantastiske museum for moderne kunst eller det rige udvalg af butikker og restauranter.

Luk

Aktiviteter

Der er en lille sø med badestrand på pladsen, hvor man kan tage sig en dukkert, slikke lidt sol og komme ud i naturen. Der er også masser af vandrestier med steder at se dyrelivet, samt mulighed for ridning.

Følgende aktiviteter bliver tilbud i området:

Aktiviteter
Golf 10 km væk
Ridning 6 km væk
Go-kartkørsel 10 km væk
Bådture 20 km væk
Vandsport
Kanoroning 2 km væk
Vandcykler 2 km væk

De ovenstående billeder tjener kun til demonstrationen. De illustrerede aktiviteter er ikke nødvendigvis tilgængelige i nærheden af de enkelte campingpladser.

Luk