• Nærmeste sø: Direkte adgang

 • Nærmeste flod: 0,5km

 • Nærmeste by: Lamotte Beuvron 15km

 • Byer i området:

  • Romorantin-Lanthenay: 59km
  • Orléans: 63km
  • Chambord: 64km
  • Cheverny: 67km
  • Blois: 76km
  • Chenonceaux: 105km

Udflugter og aktiviteter

Både på campingpladsen og i dens nærmiljø der masser at se og opleve. Gå på opdagelse i de charmerende byer og store metropoler, eller hyg jer sammen i forlystelsesparker eller med sportsaktiviteter. Vi har lavet et par eksempler til jer her.

Udflugter

Zoo Parc Beauval

Zoo Park Beauval

I Zoo Park Beauval kommer helt sikkert til at grine og klappe i hænderne af begejstring over rovfugle- og søløveopvisningerne. Den ligger knap 100 km væk, men er efter sigende en af de bedste zoologiske haver i Europa og kan prale af en indhegning med den utrolige hvide tiger.

Tree top adventure

Adventure Park Nançay

Adventure Park Nançay er et fantastisk eventyr i trætoppene og selvom stedet egner sig for alle aldre og evner, kræver det en del energi at kravle op af stigerne og at svinge fra træ til træ. De forskellige baner er inddelt i fire områder af varierende sværhedsgrader.

Chambord

Loire Châteaux

Denne plads ligger omgivet af de charmerende chateauer i Loire-dalen. Slottet tæt på pladsen er Château de la Ferté St-Aubin, som ligger lidt syd for Orleans. Det største er Château de Chambord, i sandhed et storslået skue og antageligt delvist tegnet af Leonardo Da Vinci.

butterfly

Parc Floral de la Source

I Parc Floral de la Source i Orleans bliver der kælet for alle sanser. På stedet er der store områder fyldt med blomsterbede og der er et sommerfuglehus, emuer, flamingoer og hjorte. Til børnene er der en legeplads, minigolf og et lille tog.

Orleans

Orleans

Orleans er tætpakket med seværdigheder, såsom byens universitet fra middelalderen, katedralen Sainte Croiz Cathedral, museet Musée des Beux-Arts og mange flere. Hvis trangen til at slappe af melder sig efter en travl morgen med sightseeing, så kan man tage på skovtur i Parc Pasteur eller besøge en af byens mange fantastiske restauranter.

Luk

Aktiviteter

Pladsen er omgivet af skovstier, som er ideelle til vandre- og cykelture og der er også en strand ved søbredden, hvor der er mulighed for kano, vandcykler og endda wakeboard, så der er nærmest ingen grund til at bevæge sig udenfor. Ikke så langt væk er der mulighed for ridning og gokart.

Følgende aktiviteter bliver tilbud i området:

Aktiviteter
Ridning 7 km væk
Eventyrlysten Parcour 20 km væk

De ovenstående billeder tjener kun til demonstrationen. De illustrerede aktiviteter er ikke nødvendigvis tilgængelige i nærheden af de enkelte campingpladser.

Luk