• Nærmeste by: Sarteano 0,05km

 • Byer i området:

  • Montepulciano: 21km
  • Perugia: 62km
  • Assisi: 80km
  • Siena: 81km
  • Firenze: 125km

Udflugter og aktiviteter

Både på campingpladsen og i dens nærmiljø der masser at se og opleve. Gå på opdagelse i de charmerende byer og store metropoler, eller hyg jer sammen i forlystelsesparker eller med sportsaktiviteter. Vi har lavet et par eksempler til jer her.

Udflugter

Sarteano

Sarteano

Efter en kort gåtur er du ved den fantastiske by Sarteano, som ligger på en bakketop. Her kan du besøge ruinerne af slottet fra det 11. århundrede. Byens centrale beliggenhed gør at mange af Italiens mest historiske steder er inden for rækkevidde. De lokale byer er dog ligeså skønne, især Cortona og Assisi.

Siena

Siena

Siena er et fantastisk sted for en sightseeingtur. Den har fantastisk middelalderarkitektur og kan prale af at have en af de smukkeste pladser i Italien, Piazza del Campo.

Montepulciano

Montepulciano

Montepulciano er en mindre by, men specielt også kendt hos de store Twilight fans, da nogle af de kendte filmscener er blevet optaget her.

Montalcino castle

Slottet Montalcino

Der er hundredvis af museer og slotte, der venter på at blive udforsket. Tæt på pladsen i Cetona ligger det præhistoriske museum og den arkæologiske park, der dokumenterer områdets kolonisering. Der er artefakter, der er over en million år gamle! Slottet Montalcino i sig selv, er bestemt også et besøg værd.

Luk

Aktiviteter

Cykler kan lejes i nærheden i Sarteano, kun få minutter fra campingpladsen. Der er også hesteridning og fiskefaciliteter i nærheden.

Følgende aktiviteter bliver tilbud i området:

Aktiviteter
Fiskeri 20 km væk
Ridning 3 km væk
Cykling 0,5 km væk

De ovenstående billeder tjener kun til demonstrationen. De illustrerede aktiviteter er ikke nødvendigvis tilgængelige i nærheden af de enkelte campingpladser.

Luk