• Nærmeste strand: La Pege 0,3km

 • Nærmeste sø: 27km

 • Nærmeste by: Saint-Hilaire-de-Riez 6km

 • Byer i området:

  • Saint-Jean-de-Monts: 6km
  • Saint-Gilles-Croix-de-Vie: 9km
  • Challans: 19km
  • IIe de Noirmoutier: 41km
  • Nantes: 75km
  • La Rochelle: 136km

Udflugter og aktiviteter

Både på campingpladsen og i dens nærmiljø der masser at se og opleve. Gå på opdagelse i de charmerende byer og store metropoler, eller hyg jer sammen i forlystelsesparker eller med sportsaktiviteter. Vi har lavet et par eksempler til jer her.

Udflugter

Le Jardin de Olfacties

Le Jardin de Olfacties

Le Jardin de Olfacties er uomgængelig – her kan man opleve en sand blomsterpragt. Besøg haven onsdag eller fredag aften i juli og august og få en mindeværdig oplevelse, hvor det storslåede og duftende blomsterflor vækkes til live med musik og lys.

Atlantic Toboggan

Atlantic Toboggan

Vandlandet Atlantic Toboggan ligger lige i nærheden af pladsen og er et stensikkert hit hos hele familien – det samme er Feeling Forest: en eventyrpark med forskellige forhindringsbaner, trampoliner, mini-golf og meget andet.

Views

Vieux Château, Ile d’Yeu

Hvis du vil opleve en af de mest spektakulære udsigter i Vendée, så skal du besøge Vieux Château, som er Ile d’Yeus iøjnefaldende vartegn. Oppe fra toppen af klinten er der en fantastisk udsigt hele vejen rundt i og om det mageløse landskab. Der er færgeforbindelser til øen fra Fromentine eller St Gilles Croix-de-Vie.

Sellertaine

La Route du Sel, Sallertaine

På La Route du Sel i Sallertaine kan du leje en kano og følge de gamle saltveje tilbage i tiden og i øvrigt udforske det fascinerende og ældgamle marsklandskab.

St Gilles

St Gilles Croix-de-Vie

St Gilles Croix-de-Vie er i sig selv et fantastisk sted at tage på sightseeing og her finder man en vidunderlig feriestemning. I den travle havneby er der masser at opleve: smukke strande, pulserende barer og meget mere.

Luk

Aktiviteter

Man kan leje nogle usædvanlige dræsiner hos ‘Velo Rail’, lidt mere end 20 km fra pladsen. Det er en sjov måde, hvorpå hele familien kan udforske området og opleve seværdighederne langs den nedlagte jernbanelinje.
Ile d’Yeu er et fabelagtigt feriemål for vandrefugle og cyklister. Man kan leje cykler på øen og cykle på nogle førsteklasses ruter igennem den vidunderlige hede og den uberørte natur. På øen er der også forrygende restauranter og skønne sandstrande.
Les Ecureuils er godt beliggende til vandsport. Et af de bedste steder til vandsport er Sables d’Olonnes.

Følgende aktiviteter bliver tilbud i området:

Sport
Quad Biking 3 km væk
Aktiviteter
Golf 12 km væk
Minigolf 0,3 km væk
Fiskeri 12 km væk
Ridning 5,5 km væk
Cykling 2,5 km væk
Bådture 16 km væk
Vandsport
Dykning 15 km væk
Windsurfing 8,5 km væk
Kajakroning 5 km væk

De ovenstående billeder tjener kun til demonstrationen. De illustrerede aktiviteter er ikke nødvendigvis tilgængelige i nærheden af de enkelte campingpladser.

Luk