Plask plask

Dejlige stunder på vandet

Dordogne-dalen bliver krydset af floder, så hvorfor ikke udforske det fortryllende landskab med sine flotte slotte, borge og middelalderbyer fra vandet? Tag enten alene afsted eller meld jer til en guidet tur på vandet.  

Interesseret i at fiske? Der findes masser af muligheder her. Eller hvad med en dejlig, afkølende svømmetur i floden? Bagefter kan I solbade og nyde solens stråler på bredden. 

Vandsjov med udsigt

Hvis I er vilde med at sejle i kano, så er Camping Le Port de Limeuil et ideelt valg. Ved bredden af Dordogne floden udbyder Aquafun kano-og kajakture på Dordogne eller Vézère. Man sejler samlet ud på floden og herfra går det ellers derudaf i eget tempo - forbi smukke landsbyer og skøn natur og videre retur til campingpladsen.  

Der hvor Dordogne og Vézère støder sammen er der direkte adgang til en bred stenstrand fra campingpladsen. Her kan man naturligvis også bade, fiske, lave bål og bare hygge sig.

Læs mere ›

Plaske eller padle?

Campingpladsen Le Moulin de Paulhiac ved Daglan ligger ved den lille tilløbsflod Céou. Det er skønt at plaske rundt i det klare vand. Fordi vandet er relativt fladt kan de små vandhunde også bade i floden sammen med de voksne - eller stå på bredden og prøve lykken med en fiskestang.

Fra campingpladsen bliver der to gange om ugen arrangeret kanoture på Dordogne floden. Turen tilbage til campingpladsen foregår med bus. Praktisk, ikke?

Læs mere ›

Lad jer flyde med

Camping Soleil Plages unikke placering gør den til et ideelt valg hvis man godt kan lide at tage på kanoture. Fra midten af april til slutningen af september tilbydes ture af varierende længde. Slotsruten fra Soleil Plage til Vézac tager cirka 3 timer, hvorimod naturruten fra Carsac til Soleil Plage kun er halvt så lang. 

Fra Camping Soleil Plage har man direkte adgang til floden, hvor man kan svømme og fiske med fantastisk udsigt. Fisketilladelser sælges på campingpladsen. Til de yngste tilbyder Fédération Nationale også fiske-instruktionskurser.

Læs mere ›