Uuuuuuuuund action!

Hvis man er til aktivferie, bliver det ikke noget problem at finde på spændende ting at lave! Alene udvalget af vandsport er enormt: Bådture, stand up paddling, kano, kajak, dykning, rafting, jetski... Også på land er der masser at opleve: Cykelture langs Canal du Midi, vinsmagning, udflugt med minitoget - f.eks. gennem Bézier, et besøg i akvarium eller en tur i "drive-in" zoo i Sigean. Og så er der selvfølgelig flere vandland, som garanterer en sjov dag i vandrutsjebanerne. Find informationsmateriale i de lokale turistinformationer eller i campingpladsens reception.

Kajak eller stand up paddling

I området omkring Cap a' Agde og Collioure er der masser af muligheder for at leje vandsportudstyr! Find ud af hvem der er bedst til at holde balancen på et stand up paddling bræt eller ro hurtigst i kajak. Der er garanteret sjov for hele familien og det er en god afveksling fra pool- og strandlivet.

Bådture

Langs kysten i de forskellige byer finder I et stort udvalg af forskellige bådture på vandet: Vælg mellem sejlskib, katamaranskib, båd med glasbund, så havoplevelsen bliver ekstra intens, eller tag på fisketur.

Lyst til ekstra fart over feltet? Så prøv en tur på jet-ski og sus henover havet. Det er bl.a. muligt at tage kurser i Leucate.

Canyoning & Adventure Parc

I Argeles-sur-Mer er der både aktion for små og store eventyrere: I Canyoning Parc kan man finde sin indre Tarzan frem og udfordre sig selv ved at klatre på stejle klipper og nyde naturen på tætteste hold. Om to timer er nok, eller om hele dagen skal bruges i parken, er op til jer - spænding og sommerfugle i maven er der nok af!

Dykning og snorkling

Middelhavet er et skønt sted at dykke. Der er flere dykkerbaser langs kysten som tilbyder dykke- og snorkelture. Hvis du ikke har et dykkercertifikat, så er der hjælp at hente. På Camping La Siréne er der nemlig tilknyttet en dykkerskole. Til at starte med er der lektioner i campingpladsens pool og senere rykker I ud i havet. En uforglemmelig ferieoplevelse venter!

Réserve Africaine i Sigean

Indrømmet: Det er ikke ligefrem billigt at besøge safariparken. Men til gengæld er der masser at se og opleve. I skridttempo kører man igennem landskabet, hvor der er mulighed for at se løver, giraffer, flodheste og mange andre dyr på helt tæt hold. Der er også et indhegnet område, hvor man kan gå rundt til fods.

Besøg i akvariet

Hvis I er i området, og har mindre børn med på ferie, så er det oplagt at besøge akvariet i Cap d'Agde. Det er ikke specielt stort og heller ikke topmoderne, men der hersker en behagelig og rolig stemning i akvariet og udover de mange spændende fisk og koraller kan man endda få øje på hajer!

Søg & bestil camping i Languedoc-Roussillon