
Middelhavskøkken med et catalansk pift


Den lille morgenmad...
Den franske morgenmad (le petit déjeuner) er typisk meget let: Baguette med marmelade og en kop kaffe med mælk. I weekenden spiser man gerne croissants eller pain au chocolat, de små lækre chokoladebrød, og drikker et glas appelsinjuice til. Men den 'lille' morgenmad bliver dog udlignet af en 3-retters menu til frokost. Og som tilbehør til hovedretten er der selvfølgelig... baguette.

Historisk gryderet

Øl eller Byrrh?

Lidt inspiration fra Spanien

Tip til vores gæster
Det er jo dejligt at købe en lille souvenir med hjem, så man har et hyggeligt minde fra en skøn ferie. Men ofte bliver den glemt igen, og ligger bare i en skuffe uden at blive brugt. Men sådan er det ikke med denne souvenir: Sel de Gruissan er en havsalt, der kommer fra Gruissan, hvilket man er meget stolt af i området! I byen er der naturligvis også et saltmuseum med tilhørende butik.
Campingpladser i nærheden:
Les Sablines, Domaine La Yole, og f.eks. La Palmeraie