Strande og bugter i Sydfrankrig

For de fleste af os er nærheden til havet og stranden et vigtigt kriterie, når vi holder ferie. Middelhavet byder på både hav og strand - fra små, skjulte bugter langs Côte d'Azur til lange, smukke sandstrande i Languedoc-Roussillon.
Begge dog altid i skøn kombination med det glinsende hav og, for det meste, en strålende blå himmel. 
Vi har lavet et par forslag til jeres ferie i Sydfrankrig her.

Ikke direkte adgang. Men rundt om hjørnet.

Vores campingpladser i nærheden af Fréjus er udstyret med rigtig gode poolanlæg. Men der er heller ikke langt til skønne strande og bugter - f.eks. finder I en skøn sandstrand i selve Fréjus.
Campingpladser i nærheden: 
L'Étoile d'Argens >

La Baume >
Domaine du Colombier >

Küstenweg Sentier Littoral

Fantastisk kyststi!

Oplev Côte d’Azur fra sin smukkeste side. På "Sentier Littoral" bliver I ført gennem uberørte landskaber og uforglemmelige udsigter - hele vejen med havet ved jeres side. Men man behøver naturligvis ikke at gå alle 200 km. Særlig smuk er et afsnit St. Tropezs halvø.

Strand in Port Grimaud

Strandbadning med udsigt til St. Tropez

Den populære kystby Port Grimaud lokker ikke kun med sine kanaler og hyggelige huse. Her ligger også en strand - godt nok med lidt groft sand - til gengæld er vandet glasklart og udsigten til St. Tropez er skøn. Der er mulighed for at købe kolde drikkevarer i strandbaren.   
Campingpladser i nærheden:

Holiday Marina Resort >
Marina Paradise >
Domaine des Naiades >

Blåt, så langt øjet rækker

I Valras-Plage kan I forvente et moderne vandland, moderne villaer og masser af muligheder for at dyrke vandsport. Vandet i området er meget rent. Nyd ferien med sand mellem tæerne og den smukke udsigt over Middelhavet.  
Campingplads i nærheden:

Domaine La Yole >

Strand bei Camping Le Soleil, Argeles-sur-Mer

Strand med udsigt

Camping Le Soleil grænser direkte op til en skøn, ren sandstrand med en smuk udsigt til Pyrenæerne. Sol, strand og havduft... Hvad mere kan man ønske sig?
Campingplads:

Camping Le Soleil >

Strand bei Camping Les Sablons

Er stranden her egentlig uendelig?

Camping Les Sablons har meget at byde på. Blandt andet har man fra campingpladsen direkte adgang til en laaaaang sandstrand. Så vær opmærksom på dette når I tager på aftengåtur på stranden: I skal også hele vejen tilbage igen.
Campingplads: 

Les Sablons >