Seværdigheder

Samler I på uforglemmelige indtryk, når I er på ferie? I så fald byder Frankrig på lidt af hvert.
Landskabet er meget varieret og udflugtsmulighederne er utallige, så det bliver med garanti ikke kedeligt. Vi har samlet et par idéer, som vores lokale teams har afprøvet og testet.
I vil sikkert opdage meget mere, når I går på jagt efter endnu uopdagede skatte i jeres ferieregion.

Spændende klippebugter mellem Marseille und Cassis

I skal ikke snyde jer selv for en dagstur til Calanques, men I skal være opmærksomme på, at det ikke er helt nemt at komme dertil - i hvert fald ikke i bil eller til fods. Det er både nemmere og mere bekvemt at opleve det utroligt smukke kystafsnit fra havet. Fra La Ciotat eller Cassis arrangeres der bådture.

Campingplads i nærheden: La Baie des Anges >

Charmerende Port Grimaud

Lagunebyen opstod først i 1960erne, og det er tydeligt, at Venedig har været en stor inspirationskilde. Småstier, hyggelige kanaler og broer danner rammerne om byen. Køb en is og tag en slentretur langs den hyggelige marina.

Campingpladser i nærheden:

Holiday Marina Resort >

Marina Paradise >

Domaine des Naiades >

Tidsrejse til middelalderen

Carcassonne er en befæstet by i Sydfrankrig, som stammer fra det 13. århundrede. Byen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, og La Cité de Carcassonne er en af Frankrigs største turistattraktioner. Vi anbefaler derfor, at I afsætter god tid til besøget.

Campingpladser i nærheden:

Domaine La Yole >

La Palmeraie >

Les Tropiques >

Vandretur og kanotur i Cevennerne

Oplev det betagende landskab af Cevennerne. De imponerende slugter af Tarn og Jonte samt skoven Païolive er en del af nationalparken i Cevennerne. Grundet erosion har skulpturer formet sig ud af kalkklipper. En utrolig smuk natur venter på at blive opdaget af dig.

Campingplads i nærheden: Val de Cantobre >

Ferie ved foden af Verdon-slugten

Gorges du Verdon er Europas svar på det amerikanske Grand Canyon. I løbet af kridttiden har den mægtige flod af Verdon lavet store kalkaflejringer, hvoraf en imponerende slugt er blevet dannet. Det er virkelig et fantastisk syn, der efterlader et varigt indtryk. Et besøg hertil er et must for alle, der elsker vandring i bjergene. Kanoture er også populære her.

Campingplads i nærheden: Domaine du Verdon >

Den forhistoriske tid af Dordogne

I denne region er der mange huler og grotter. Her blev verdens smukkeste forhistoriske hulemalerier opdaget, såsom i hulen af Lascaux. De smukke stalaktitter og vægmalerier af grotten Des Merveilles ved Rocamadour såsom grotten De Rouffignac (hulen med de 100 mammutter) er absolut også et besøg værd.

Campingplads i nærheden: Le Moulin de Paulhiac >

Surfing i sandet i det sydvestlige Frankrig

Mærk det varme sand mellem tæerne, når du står på Europas højeste sandklit, Dune de Pilat. Nyd den storslåede udsigt oppefra og prøv bagefter sandsurfing eller bodyboarding. Sandbjerget er 110 meter højt. En fantastisk oplevelse.

Campingplads i nærheden: Côte d'Argent >

Hold ferie på et fransk vinbjerg

Der er mange vinmarker og vingårde i Frankrig. Udnyt muligheden for at komme med til vinsmagning. En vin smager altid bedst, når man drikker den der, hvor den er produceret. For vinelskere er det en fantastisk oplevelse at bo på en campingplads, der har vinmarker.

Anbefalet campingplads: Domaine de Massereau >

Surferparadis i Briarritz

Biarritz er et sofistikeret sted med skønne butikker og gode restauranter, men det er absolut også et paradis for surfere og har derfor mange surfingskoler langs med kysten. En passende strand til familier er Grand Plage. Det yngste surferpublikum mødes mere ved stranden ved Côte des Basques.

Campingplads i nærheden: Le Ruisseau >