De skønneste campingpladser til din ferie i Frankrig

 
Tag på opdagelse i fantastiske Frankrig! Et land fuld af skøn natur, kultur og hvor kulinariske oplevelser venter på dig!
 
✔ Om du er solelsker, naturven eller kulturinteresseret: Lige fra romantiske Paris til strandende i Côte d’Azur venter en drømmeferie i Frankrig på dig! 
 
✔ Haute Cuisine er garanteret: Ligegyldigt hvor i Frankrig du holder ferie, vil det verdensberømte franske køkken hele tiden ledsage dig.  
 
✔ For hele familien: Også børnene er vilde med vores campingpladser i Frankrig. Familiens firbenede ven er også velkommen på mange af vores franske campingpladser.

Bølgede bakker, endeløse strande og en flot blå Himmel venter på dig i Frankrig.

Campingpladser i Sydfrankrig: Populære feriedestionationer

Küstenort an der Côte d'Azur

Côte d’Azur & Provence - Middelhavsfeeling ved den franske Riviera

I Côte d'Azur, også kendt som "den franske riviera", kan du opleve en omfattende kystlinje med skønne strande og mindre bjergområder. Nice, Saint-Tropez, Cannes og Monte Carlo er skønne destinationer for en endagsudflugt hvor den franske stemning kan nydes. Det regionale køkken byder på delikatesser som den verdensberømte Bouillabaisse.

Camping i Côte d’Azur & Provence ›
Küstenort im Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon - Middelhavsferie med dejlig atmosfære

Languedoc-Roussillon tilbyder uspolerede klassiske sandstrande. Men regionen er også et besøg værd for kulturinteresserede: Både historiske steder som den befæstede by Carcassonne og spændende hulbesøg er eksempler på populære aktiviteter i denne region. Til de mere sportsinteresserede er der også nok at give sig til, da surfing, dykning og kanoture også tæller som populær aktiviteter.

Camping i Languedoc & Roussillon ›
Porto Vecchio

Korsika - Øen med fantastiske badestrande og høje bjerge

Øen Korsika er fuld af kontraster: Her findes både lange, flade strande og imponerende høje bjerge på op til 2.500 meter hvor der er mulighed for både klatring og vandreture. Naturen er enestående og på denne ø venter der virkelig smukke naturoplevelser. Cykelryttere i god form vil elske en god udfordring i bjergpassene!

Camping på Korsika ›
Biarritz

Gascogne & Gironde - Lange strande nord for Pyrenæerne

Denne region er kendetegnet af Gascognes lange kystlinje, som er velegnet til vandsportsaktiviteter. I den sydlige del af regionen har man en storslået udsigt over tilløbsstykket til Pyrenæerne. I Gironde løber floden af samme navn og her venter dig enestående landskaber.

Camping i Gascogne & Gironde ›
Kanufahren auf der Ardeche

Ardèche & Auvergne - Eventyrlandskaber for opdagere

For naturinteresserede er denne region, med de uberørte landskaber og rå slugter, særdeles populær. Et imponerende vulkanlandskab, underjordiske huler og den berømte slugt i Ardèche inviterer på mange spændende oplevelser i det fri. Til de eventyrlystne er der mulighed for at vandre på nogle af de mange vandrestier, klatring eller kajak- eller kanoture. Kulinarisk er det ikke trendy retter, der står på menukortet, men derimod et godt solidt måltid mad.

Camping i Ardèche & Auvergne ›
Dorf in den Pyrenäen

Pyrenæerne - Bjergkæden mellem Frankrig og Spanien

Pyrenæernes landskab har alt hvad der er vigtigt for en aktiv ferie. Mellem friske bjergstrømme, brølende floder og omfattende bjerglandskaber kan feriegæster drage fordel af de mange sportsfaciliteter og udforske de imponerende omgivelser. Nyd en middag fra det lokale franske køkken når sulten melder sig.

Camping i Pyrenæerne ›

Campingpladser i Nordfrankrig: Dejlige feriemål

Hinkelsteine in der Bretagne

Bretagne - Vilde kyster & mystiske sten

Fra forhistoriske gravhøje og berømte Carnacsten til imponerende borge og et væld af museer - "landet mellem vind og vand" er en af de historisk mest spændende regioner i Europa. Slap af i solen eller lav forskellige familie- og sportsaktiviteter sammen både til vands og til lands. Når sulten melder sig kan de berømte Crêpes varmt anbefales!

Camping i Bretagne ›
Eiffelturm in Paris

Paris - Kærlighedens by

Frankrigs hovedstad er præget af sine mange kulturelle tilbud, seværdigheder og kulinariske specialiteter. Kendte hotspots som Louvre, Eiffeltårnet, Versailles slottet og selvfølgelig Disneyland Paris gør byen til en attraktiv feriedestination. Den typiske lette franske stemning kan være særdeles vanedannende!

Camping ved Paris ›
Mont-Saint-Michel in der Normandie

Normandiet - En historisk tidsrejse

Normandiets kuperede, åbne og imponerende landskab kendetegner sammen med de historiske bygninger denne nordfranske region. Her er der mulighed for at lave talrige aktiviteter såsom museumsbesøg, vandsport, vandring, cykling og golf. Et absolut highlight er klostret Le Mont-Saint-Michel, som ligger direkte ud til havet.

Camping i Normandiet ›
Steilküste in der Picardie

Picardiet - Fra det brusende hav til katedralen i Notre-Dame

I Picardiet kan besøgende glæde sig til lange sandstrande, flotte landskaber og masser af kulturtilbud. Det regionale køkken lokker med fantastiske retter som Agneau de Pré-Salé og lamemkølle. I Piradiet er der også nok af seværdigheder at beundre. F.eks. Chantilly slottet eller katedralen i Notre-Dam, som er en del af UNESCOs verdensnaturarv. 

Camping i Picardiet ›

Campingpladser i Centralfrankrig: Vores bedste tips

Lods

Jura - Store skove, bjerge og krystalklare søer. 

Jura-bjergene er præget af grove kalkstensklipper, klare floder og uberørt kuperet natur. Udsigten over det helt fantastiske landskab er kun en bonus på gåturen. Vandfald og søer Særligt godt er udsigten til det fantastiske og ofte drømmende landskab på lange gåture at nyde. Vandfald og søer sørger for lidt forfriskning.

Camping i Jura ›
Chamonix

De franske Alper - Cykling og vandreture

Den imponerende, uspolerede natur i de franske alper inviterer til skønne udendørsaktiviteter. Der venter dig smukke naturoplevelser enten på cykel, til fods eller fra en kano. Kulinarisk byder regionen på de skønneste specialiteter, som kan nydes i kombination med en panoramaudsigt over området.

Camping i de franske Alper ›
Dordogne

Dordogne - Fransk kultur når det er bedst

Historiske Dordogne byder på alt, hvad man kan ønske sig på en god ferie. Det kuperede landskab med grønne dale og talrige søer indbyder til mange timers udendørsaktiviteter såsom cykel- og vandreture eller kajaksejlads. Når sulten melder sig, kan en regional delikatesse nydes på en af de mange gode restauranter og gadecaféer.

Camping i Dordogne ›
Leuchtturm in der Vendee

Vendée - 200 kilometer Atlanterhavskyst

Vendée ligger lige ud til Atlanterhavskysten og lokker med sine flotte sandstrande og klare vand. De nærliggende øer Yeu og Noirmoutier er to historiske seværdigheder og er begge absolut et besøg værd. En anden anbefaling er at nyde det franske køkken og bestille en ret med skaldyr, hvis I er på disse kanter.

Camping i Vendée & Île de Ré ›
Château de Chambord

Loire - Eventyrslotte i "Frankrigs Have"

Det er ikke uden grund, at den enestående natur i Loire-dalen er kendt som "Frankrigs Have". Her findes både søer og floder samt store skovområder, men mange turister skal man til gengæld lede længe efter. Særligt kulturinteresserede vil blive ellevilde med regionen og dens mange imponerende slotte og borge.

Camping i Loire ›