Oversigt

Besøg Frankrig

Der er talrige af årsager til, hvorfor Frankrig er så populær for mange campister. Frankrig er et land, som er skabt til oplevelser, lige fra Bretagnes vilde og forfriskende kyststrækning med sine brede strande, til skovområdet lidt længere sydpå, hvor eventyrlige slotte står side om side langs den glitrende flod Loire. For mange går turen til Provence, Côte d'Azur eller St. Tropez for at få en dosis middelhavsstemning samt fornemmelsen af en glamourøs livsstil. Landet byder på fortryllende småbyer med livlige markedspladser og hyggelige bistroer og restauranter, men også fascinerende og mondæne storbyer, som Biarritz, Cannes og metropolen Paris.

Eurocamp har et stort udvalg af campingpladser i Frankrig, hvor familieferien kun kan blive en succes. Her er der rig mulighed for at læne sig tilbage, nyde et glas vin til det lækre lokale køkken og få den franske livsstil helt ind til livet.

Bølgede bakker, endeløse strande og en flot blå Himmel venter på dig i Frankrig.

Northern France, Mont St Michel

Nordfrankrig

Lær den charmerende kyst ved Bretagne at kende, gå rundt i flotte Mont Saint Michel kloster i Normandiet eller fornøj dig med hele familien i det farverige Disneyland Paris.

Udforsk Nordfrankrig ›
Camping Holidays in Europe - Castle in central France

Det centrale Frankrig

Opdag die smukke middelalderlige steder i det majestætiske Dordogne, tag på vandretur ved de utallige vandfald ved Jura og smag de lækre lokale vine i det grønne Bourgogne.

Udforsk det centrale Frankrig ›
Marina in southern France

Sydfrankrig

Tag på kanotur ved Ardèche, spadser i de naturskønne Pyrenæer og spring i de skummende bølger på de smukke strande ved middelhavskysten i Languedoc-Roussillon.

Udforsk Sydfrankrig ›