Camping ved Alperne

Familieferie i de franske Alper

Besøg Alperne

I de franske Alper finder man nogle af verdens mest berømte skisportssteder, som opsøges af både berømtheder og almindelige dødelige, som ikke kan vente med at komme ud på løjperne. Sne er gode nyheder, men når sneen smelter om foråret forvandles hele området til et paradis for vandrefugle, naturelskere og sportsentusiaster.

Smag Alperne

Ligesom i de fleste andre områder i Alperne er maden kraftig, men ikke nødvendigvis tung. Blandt de lokale specialiteter finder man Tartiflette, kartofler tilberedt med den lokale ost, Reblochon. Eller Raclette – smeltet ost, som ofte serveres med en bagt kartoffel, skinke samt syltet tilbehør. Skyl det hele ned med et glas mousserende Clairette de Die – en himmelsk mundfuld.

Opdag Alperne

På vores campingpladser ved Annecy får man serveret alle herlighederne i de franske og de schweiziske Alper på et fad. På pladsen ved Le Bourg D’Oisans lægger hele Romanche-dalen og nationalparken Les Ecrin sig for dine fødder. Der er forskellige muligheder at komme til Eurocamp-pladserne i Alpeområdet – det vigtigste er at det er let at komme dertil både med tog, fly og bil.

Alps, Mont Blanc

Mærk Alperne

Frisk er nøgleordet. Nyd den friske luft, de friske blomster, den friske mad, det friske landskab og de friske oplevelser. Mere end noget andet sted er denne region stedet, hvor man kan genopfriske sanserne, hvad enten man suger sceneriet i de berømte byer til sig eller beundrer de smukke Alper i området omkring Bourg D’Oisans med de mange hvide tinder, gletsjerne og de gnistrende vandfald.

Alpen Top 5 Highlights
Annecy

Annecy

Annecy er en traditionel og charmerende by med underholdning til overflod på nogle af Frankrigs allerbedste etablissementer. Det er hjemsted for nogle af verdens smukkeste søer og med det fabelagtige slot Palais de l’isle beliggende ved bredden.

Chambery

Chambery

Det er ikke adspredelser, der mangler i den vidunderlige by Chambery. Her er alt lige fra vandsport på de mange søer, skiløb på løjperne, uforlignelige restauranter og mulighed for at udforske historien og kulturen.

Chamonix

Chamonix

Hvis du holder af at løbe på ski, så er Chamonix stedet. Det er særligt populært på grund af den tætpakkede aktivitetskalender. Fra Chamonix får man adgang til Mont Blancs svimlende højder eller du kan også bare nyde den mageløse udsigt til Frankrigs højeste bjerg.

Grenoble

Grenoble

I denne alpehovedstad kan man opleve storslåede omgivelser, rigt udsmykkede torve og flot anlagte parker. Besøg den hensmuldrende romerske bymur og Bastille-fortet. Opspor turistjernbanen, Chemin de Fer de la Mure og oplev den utroligt smukke udsigt over byen.

Lake Geneva

Genevesøen

Det er en af de største søer i Vesteuropa og den er også kendt under navnet Léman-søen. Her kan man få et uforglemmeligt eventyr med spændende sportsaktiviteter i storslåede omgivelser.

Hvordan er vejret?