Camping i Bretagne

Familieferie i Bretagne

Besøg Bretagne

Bretagne minder utroligt meget om Storbritannien, dog med et særligt mildt klima, uforglemmelige solnedgange, fantastiske strande, billedskønne landsbyer og historiske byer. Her findes der små hyggelige markeder, utallige fortovscaféer, crêperier og skønne kroer med lækker mad. Alt det og meget mere finder du i Bretagne.

Opdag Bretagne

Bretagne grænser sig både op til Den Engelske Kanal og Atlanterhavet, og her findes der masser af fyrtårne og betagende udsigtspunkter over fastlandet og havet. De kilometerlange sandstrande, de lyserøde granitklipper og dybe grønne skove samt de maleriske landsbyer giver fantastiske muligheder for en campingferie med hele familien.

Mærk Bretagne

Her finder du en dejlig lang kystlinje, hvor du og familien kan boltre jer på en sandstrand, betragte de flotte fyrtårne og se kapsejladser om sommeren. I Bretagne er der også mange moderne byer samt fredelige landsbyer, hvor I bl.a. kan se Bretagnes traditionelle klædedragter og kniplingekyser.

Smag Bretagne

Utallige fortovscaféer, die typiske crêperier og skønne kroer med regionale specialiteter vil få mundvandet til at løbe. Tørsten kan slukkes med en Cerviose øl, en kølig cider eller en af de fremragende franske vine. Regionen er berømt for sin cider og Gâteau Breton, en kalorierig smørkage, der findes i ethvert ordentligt bageri.

Bretagne Top 5 Highlights
Beg Meil

Beg-Meil

Beg-Meil (Møllepunktet) må være det perfekte sted for en familieferie. Duftende grantræer og bugtende stier fører til vidunderlige sandstrande som Oiseaux, Sèmaphore og La Cale, med små indeklemte klippeindskæringer samt Grande Beach. Herfra sejler en færge Concarneau og til øen Saint Nicolas.

Carnac Stones

Carnac stenene

I det grønne landskab ved Carnac ligger tusindvis af gamle sten fra den før-keltiske neolitiske kultur omkring 4500 f.Kr. Man mener, at stenene havde en astrologisk betydning i den daværende kultur. På museet i nærheden kan du lære mere om de gådefulde sten.

Mont St Michel

Mont St. Michel

Ved Normandiet ligger en af Frankrigs mest berømte seværdigheder: Det kæmpemæssige Benediktinerkloster, der dateres tilbage til det 8. århundrede. Tilgængeligt via dæmning, besøges det af 3,5 millioner mennesker hvert år.

Oceanopolis

Océanopolis

Dette unikke center samler omtrent alt der svømmer i Polarhavet, de tropiske og de subtropiske have. De 50 fabelagtige forskellige akvarier indeholder også søløver, pingviner og andre af dybets jægere.

Quimper

Quimper

Fæstningsbyen Quimper er et vidunderligt sted bare at spadsere rundt med de maleriske middelaldergader med typiske bretonske bindingsværkhuse. Det er ligeså hjemsted for den fantastiske katedral St. Corentin og Musée des Beaux Arts, som man ikke bør gå glip af.

Hvordan er vejret?

Durchschnittstemperatur Bretagne
Durchschnittliche Niederschläge Bretagne