Camping i Paris

Familieferie i Paris

Besøg Paris

Frankrigs hovedstad tæller uden tvivl til de mest populære, de mest besøgte og absolut romantiske storbyer verden over og det er et sted med imponerende arkitektur, blinkende nætter, vidunderlige caféer og restauranter samt enestående gallerier og museer. Seværdighederne, kulturen, det franske køkken samt den rige og fascinerende historie… I denne verdensmetropol findes der uendeligt meget at opleve.

Taste Paris

Smag Paris

Det er nærmest et must spise ude, når du er i Paris – her er talløse caféer, brasserier, barer og bistroer op og ned ad de parisiske gader og stræder. Hvis du har lyst til at prøve nogle af regionens berømte retter, så bør du bestille Potage St-Germain (en tyk ærtesuppe) til forret – efterfulgt af Steak-frites og en Gateau Paris-Brest til dessert. Denne yderst velsmagende kage er ganske uimodståelig med sit søde choux-butterdej fyldt med praliné.

Explore Paris, The Seine

Opdag Paris

Byen er overalt gennemvævet af usynlige tråde: kultur, en fængslende historie, arkitektur og en helt speciel atmosfære. En fantastisk måde at opleve byen på, er fra dækket af en af de glasoverdækkede sightseeingsbåde, som hver dag sejler op og ned ad Seinen. Tag på en tur 35 km ud af byen, og oplev Disneylands forunderlige verden. Du kan spare tid og penge ved at booke indgangsbilletten allerede, når du bestiller din ferie.

Sacre Coeur, Monmatre, Paris

Mærk Paris

Læn dig tilbage med en café au lait. Lad dig omslutte af kultur på Louvre. Sæt tænderne i en friskbagt og smørsprød croissant. Se om du kan få øje på den franske frihedsgudinde på Seinen. Mor dig med familien i Disneyland Paris. Sno dig igennem kunstnerenklaven Montmartre. Snegl dig langsomt op ad bakken til Sacré-Coeur.

Paris Top 5 Attractions
Eiffel Tower

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet blev bygget i 1889 for at fejre hundredårsdagen for den franske revolution og blev oprindelig rejst som en midlertidig struktur. Over 100 år senere står den her stadig og er nok verdens mest berømte tårn. Besøg den øverste etage, hvor du kan opleve en storslået udsigt over hele byen samt et udsyn på over 70 km hele horisonten rundt.

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Den røde, karakteristiske vindmølle og et letlevende renommé er i kombination selve indbegrebet af Moulin Rouge. Teatret blev grundlagt af Henri de Toulouse-Lautrec i begyndelsen af 1900-tallet. Bestil en billet til byens bedste show, hvor du kan opleve can-can-danserinderne svinge de lange ben på teatrets legendariske skrå brædder.

Notre Dame Cathedral

Notre Dame

Notre Dame er et arkitektonisk mesterværk i fransk-gotisk stil. De første sten blev lagt i 1162 og hele bygningen stod først færdig midt i 1300-tallet. Få mest ud af dit besøg i denne storslåede katedral og tag på en af de gratis rundvisninger (de finder sted klokken 12 om onsdagen, klokken 14 om torsdagen og klokken 14.30 om lørdagen).

The Louvre

Louvre

Tag skridtet ind i Louvres enorme glaspyramide og vær forberedt på at opleve en helt unik samling af malerier og skulpturer. Museet var oprindeligt et fæstningsværk og kongeligt palads i det 12. århundrede, men er nu hjemsted for nogle af de største kunstværker fra hele verden – lige fra 'Venus fra Milo' til Leonardo da Vincis 'Mona Lisa'.

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Byt dine barndomsfantasier ud med varige minder på en tur til Disneyland Paris. Oplev Disneys eventyrlige verden blive vakt til live under paraden, bliv fotograferet med Mickey Mouse og tag en snurretur på en eller flere af de fabelagtige forlystelser.

Hvordan er vejret?